Nieuw: Obligatieplan.nl helpt clubs met het opzetten van een obligatie uitgifte

Sponsorvisie heeft al jaren ervaring met het geld verdienen voor clubs. Natuurlijk is het SponsorPortaal en de SponsorMan al bij een paar honderd clubs bekend, hiermee helpen we de clubs bij het activeren van hun sponsors.  Hiernaast heeft ons crowdfundingvoorclubs.nl platform al bijna 2 miljoen opgehaald voor de breedtesport. Een andere manier om met de website nog meer geld te verdienen is AdsToSport. AdsToSport verzorgd (landelijke) adverteerders die via gerichte advertenties de leden willen bereiken. Dit zorgt voor een geheel nieuwe inkomstenbron voor de club.

De nieuwste (en misschien wel slimste) manier om voor de club duizenden euro’s te besparen is obligatieplan.nl

Indien u ook tot een sportclub behoort met een lopende financiering, bijvoorbeeld een hypotheek voor een kunstgrasveld, dan zou u de bestaande lening nu moeten herfinancieren door middel van het uitgeven van obligaties.

Clubs met nieuwe plannen, zoals de bouw van een kantine, kunnen per direct profiteren van de voordelen die de belastingdienst en obligatieplan.nl bieden.

Voorbeelden uit de praktijk

Het uitgeven van obligaties is niet nieuw, zowel bij sportclubs als bij goede doelen gebeurt dit al jaren. 

HC Bloemendaal en het Prinses Maxima Centrum zijn goede voorbeelden die dit in de praktijk illustreren. VMHC Cartouche is een ander succesverhaal die door crowdfundingvoorclubs.nl is geholpen. Deze campagne had het streefbedrag ruimschoots gehaald, er is bijna een half miljoen euro opgehaald bij de leden.

We komen graag, vrijblijvend, langs om de mogelijkheden voor de club te bespreken. Ga naar obligatieplan.nl en laat uw gegevens achter.

obligatieplan.nl in het kort

  • door slim met de regels van de belastingdienst om te gaan met betrekking tot giften, is obligatieplan.nl voor de club en de leden een interessant alternatief voor de huidige lage spaarrente.
  • club-obligaties zijn leningen die een club aan de leden aanbiedt, het is een lening die terugbetaald kan worden met rente
  • obligatieplan.nl verzorgd een op maat gemaakt platform/website waarop een club zijn obligaties kan aanbieden en alle administratie eromheen

Kijk voor de mogelijkheden op www.obligatieplan.nl