Sponsorwerving, vraag hier uw gratis plan aan

Wil je meer sponsors? Vraag dan hier het gratis plan voor sponsorwerving aan. Het is ook mogelijk om je structureel je te laten begeleiden. Voor € 250,-  per jaar krijg je elke maand hulp en ondersteuning bij sponsorwerving van de SponsorMan en kan je zelfs je sponsorwerving helemaal laten automatiseren, dankzij de SponsorMachine.

Advertentie-inkomsten zonder werk

Het is ook mogelijk om te profiteren van online advertentie-inkomsten van landelijke adverteerders via onze partner AdsToSport (www.adstosport.nl). Zonder dat u zelf iets hoeft te doen worden één of meer advertentieruimtes op uw website door AdsToSport verkocht aan adverteerders. Uiteraard ontvangt u hier inkomsten voor. Bij een gemiddelde club met 500 leden lopen deze inkomsten al gauw op tot € 500,- of zelfs nog meer! HCKZ verdiende in het eerste jaar meer dan € 2.500,- met AdsToSport.

AdsToSport kan, indien u dit wil, ook het verkeer op uw website registreren en zorgen dat adverteerders bezoekers van uw website ook op andere websites kunnen bereiken. Zo verdient u ook geld met advertenties die op andere websites, zoals NÜ.nl worden getoond. Dit heet dataverzameling en levert ongeveer hetzelfde op als een advertentie op uw eigen site. Deelname aan AdsToSport is gratis en er zijn geen minimale contractstermijnen. Dat is nog eens eenvoudige sponsorwerving!

Gratis Sponsorwervingsplan

Sponsorwerving met de SponsorMachine

Maak uw sponsorbeleid succesvol!

Sponsorwerving is lastig. Borden en shirtsponsoring zijn de normale tegenprestaties, maar veel bedrijven zijn hier niet in geïnteresseerd, tenzij ze het de club echt gunnen… Bestaande sponsors behouden kost veel tijd en energie. Dit kan nu anders.

Met SponsorVisie lost u 2 problemen in 1 klap op: gebrek aan geld en gebrek aan tijd. SponsorVisie zorgt voor structuur en nieuwe inkomsten. Vraag daarom direct een licentie aan.