De groei van SponsorVisie is te danken aan het feit dat onze bestaande klanten tevreden zijn en ons aanbevelen aan anderen. Daar zijn wij heel erg trots op.

Een voorbeeld:

Rob Faas, Directeur Faas Assurantiën. Oud-voorzitter en lid sponsorcommissie FC Lisse (06 51 27 33 35)

“Inmiddels werken wij al 2,5 seizoen samen met Sponsorvisie. Alle sponsoren van onze club met hun bedrijfsinformatie staan vermeld op onze site middels sponsorvisie. Daarnaast maken een aantal sponsoren gebruik van de module acties hetgeen het afgelopen jaar is toegenomen. De bezoekersfrequentie van onze site legt behoorlijk hoog. De sponsoren die gebruik maken van de optie acties betaalt bij ons een jaarlijkse bijdrage van Euro 350,– ex btw.  Wij maar met name de sponsoren die de module actie afnemen zijn zeer content over het resultaat.”

Een aantal van onze relaties hebben op onze LinkedIn-pagina hun ervaring gedeeld, Patrick Brand bijvoorbeeld:

Patrick Brand, Marketing & Communications consultant Ericsson Broadcast Services at Ericsson. Bestuurslid Sponsoring HC Naarden

“Wij gebruiken bij Hockey Club Naarden (www.hcnaarden.nl) sinds begin 2012 het Sponsorportaal op aanraden van onze hoofdsponsor ABN AMRO. Wij willen onze site redelijk clean houden vwb bannering maar ook ruimte bieden voor onze sponsors en (externe) adverteerders. Het Sponsorportaal biedt beide en heeft bovendien een makkelijke interface waardoor de sponsors zelf acties kunnen maken en hiermee hun presence op onze site enorm kunnen vergroten. Geweldige service ook van Peter van Baak en collega’s!”

Klik hier voor de overige ervaringen.

Al veel verenigingen, evenementen en bedrijven maken gebruik van onze dienstverlening. Een overzicht van onze relaties:

Uiteraard gebruiken wij de techniek van het SponsorPortaal om al onze relaties en referenties te presenteren. Door op een logo te klikken komt u in de pagina van de betreffende relatie. Door op “Onze Relaties” te klikken komt u in het overzicht van al onze relaties in de SponsorPortaal-omgeving. Via “Onze referenties” vindt u bestaande relaties die graag als ambassadeur optreden.

Wij gebruiken het SponsorPortaal voor het presenteren van onze relaties en referenties op exact dezelfde manier waarop uw vereniging uw sponsors kunt presenteren als gebruiker van het SponsorPortaal. Geïnteresseerd, neem dan gerust contact met ons op.