Rick van Breugel

Rick van Breugel

Oprichter / IT-directeur

Sport is van groot belang en lokale verenigingen zijn de spil in het sportaanbod in Nederland. Als oud-hockeyer en nog actief kitesurfer en squasher zie ik niets liever dan dat lokale sportverenigingen succesvol opereren. Ik vind het dan ook fantastisch dat wij hieraan een bijdrage kunnen leveren.

Peter van Baak

Peter van Baak

Oprichter / Commercieel Directeur

Sport bepaalt mijn leven. Ik speelde jarenlang tophockey bij T.H.C. Hurley en hockey en squash nog steeds, maar dan op een wat bescheidener niveau. Ik vind niets leuker dan om de sponsorwervers in Nederland te laten zien op welke manier ze succesvoller kunnen zijn. Ik ben ook heel trots dat wij onze IT-oplossing uit 2010 inmiddels hebben kunnen doorontwikkelen door een totale begeleiding voor sportclubs op het vlak van sponsorwerving. Effeciënt, goedkoop en bewezen effectief.

Vincent van den Hoed

Vincent van den Hoed

IT - Consultant / Commercie

Ooit speelde ik in de jeugdselecties van Ajax, maar uiteindelijk ben ik uitgeweken naar de andere Amsterdamse clubs, zoals Zeeburgia, Swift en De Meteoor. ik heb mij in veel clubhuizen thuisgevoeld. Door blessures heb ik het voetballen achter mij gelaten, maar ik hou nog steeds van het sfeertje in de kantine. Bij mijn werkzaamheden bij SponsorVisie mag ik gelukkig vaak in dit sfeertje terugkeren en vaak heeft dit nog positieve gevolgen ook. Geweldig natuurlijk!

Willemijn van Ernst

Willemijn van Ernst

Stagiair

Hockey is mijn grootste passie. Momenteel speel ik bij HC Athena dames 1 en daarnaast ben ik altijd actief geweest als trainer/coach bij WFHC Hoorn. De komende tijd staat in het teken van het afronden van mijn studie Sport, Management & Ondernemen. Bij SponsorVisie heb ik een uitdagende stageplek gevonden waar ik mij bezighoud met onderzoek doen en testen uitvoer voor het automatiseren van de SponsorMachine. Op deze manier wordt het voor verenigingen makkelijker om sponsoren te benaderen en te werven. Het is een mooi bedrijf met leuke collega’s, kortom een mooie omgeving waar ik veel kan leren en met veel plezier werk.

Noreen van Krieken

Noreen van Krieken

Commercieel medewerker

In het verleden heb ik gehockeyd, maar nu ben ik eigenlijk alleen sportief actief in de sportschool. Ik volg een studie Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor deze studie zocht ik een leuke stageplaats en deze heb ik bij SponsorVisie gevonden. Ik kon hier in een informele werkomgeving met leuke mensen relevante werkervaring op doen, volledig zelfstandig werken, mijn competenties ontwikkelen en heel veel mensen helpen bij hun (vrijwilligers)werk voor een vereniging en dit is mij zo bevallen dat ik hier naast mijn studie heel graag een bijdrage blijf leveren.