Rick van Breugel

Rick van Breugel

Oprichter / IT-directeur

Sport is van groot belang en lokale verenigingen zijn de spil in het sportaanbod in Nederland. Als oud-hockeyer en nog actief kitesurfer en squasher zie ik niets liever dan dat lokale sportverenigingen succesvol opereren. Ik vind het dan ook fantastisch dat wij hieraan een bijdrage kunnen leveren.

Peter van Baak

Peter van Baak

Oprichter / Commercieel Directeur

Sport bepaalt mijn leven. Ik speelde jarenlang tophockey bij T.H.C. Hurley en hockey en squash nog steeds, maar dan op een wat bescheidener niveau. Ik vind niets leuker dan om de sponsorwervers in Nederland te laten zien op welke manier ze succesvoller kunnen zijn. Ik ben ook heel trots dat wij onze IT-oplossing uit 2010 inmiddels hebben kunnen doorontwikkelen door een totale begeleiding voor sportclubs op het vlak van sponsorwerving. Effeciënt, goedkoop en bewezen effectief.

Vincent van den Hoed

Vincent van den Hoed

IT - Consultant / Commercie

Ooit speelde ik in de jeugdselecties van Ajax, maar uiteindelijk ben ik uitgeweken naar de andere Amsterdamse clubs, zoals Zeeburgia, Swift en De Meteoor. ik heb mij in veel clubhuizen thuisgevoeld. Door blessures heb ik het voetballen achter mij gelaten, maar ik hou nog steeds van het sfeertje in de kantine. Bij mijn werkzaamheden bij SponsorVisie mag ik gelukkig vaak in dit sfeertje terugkeren en vaak heeft dit nog positieve gevolgen ook. Geweldig natuurlijk!

Casper Horn

Casper Horn

Stagiair Crowdfunding voor Clubs

Voor mijn studie Sportmarketing aan Johan Cruijff University zocht ik een leuke en dynamische stageplaats waar ik het beste van mijzelf kan laten zien en mij kan ontwikkelen. Bij SponsorVisie heb ik deze plek gevonden. Vanuit mijn eigen achtergrond (ik hockey bij Schaerweijde Heren 1) heb ik veel met sportclubs en wil ze graag helpen aan nieuwe inkomsten. Wil je iets over crowdfunding weten? Dan kan je bij mij terecht!

Noreen van Krieken

Noreen van Krieken

Stagiar SponsorVisie

In het verleden heb ik gehockeyd, maar nu ben ik eigenlijk alleen sportief actief in de sportschool. Ik volg een studie Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor deze studie zocht ik een leuke stageplaats en deze heb ik bij SponsorVisie gevonden. Ik kan hier in een informele werkomgeving met leuke mensen relevante werkervaring op doen, volledig zelfstandig werken, mijn competenties ontwikkelen en heel veel mensen helpen bij hun (vrijwilligers)werk voor een vereniging!