5 tips voor succesvol gebruik van Onzeclubwinkel

Via het SponsorPortaal heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van Onzeclubwinkel en zo een extra inkomstenbron te genereren. Om succesvol te zijn is het van belang dat uw leden een account aanmaken bij Onzeclubwinkel. Zij hebben daar ook direct voordeel bij, want zij krijgen immers korting bij alle inkopen die zij op internet bij 600 webwinkels, waaronder alle grote, doen. Een echte WIN-WIN dus!

5 stappen naar succes!

Stap 1: plaats het volgende nieuwsitem op uw website:

Spaar nu voor jezelf en <naam club> via Onzeclubwinkel!

Wat is er nu leuker dan sparen voor jezelf én je club, zonder dat het jou iets extra’s kost?

Wij zijn als vereniging aangesloten bij Onzeclubwinkel. www.onzeclubwinkel.nl laat leden via hun internetaankopen voor zichzelf en hun club een extraatje verdienen. Zo kunnen ze hun vereniging financieel een steuntje in de rug geven. Inmiddels zijn ruim 620 verenigingen aangesloten bij Onzeclubwinkel, samen met hun duizenden leden! En daar zijn wij er nu dus één van!

Bij Onzeclubwinkel shop je bij vele bekende- (bijvoorbeeld Bol.com, Zalando, Wehkamp en Booking) en minder bekende webshops. Van iedere aankoop krijg jij een percentage geld terug én gaat er een deel naar onze club.

Meld je snel aan via www.onzeclubwinkel.nl. Meedoen is gratis en het verplicht je tot niets.

Vind Onzeclubwinkel ook op Facebook (zoek op ‘Onzeclubwinkel’) en Twitter (@onzeclubwinkel). Rechtstreeks contact opnemen met Onzeclubwinkel kan ook, via Muriel Walinga: muriel@onzeclubwinkel.nl.

We wensen je heel veel voordeel en bedanken je alvast voor jouw extra bijdrage aan onze clubkas! Samen sparen, voor jezelf én je club!

Stap 2: stuur een e-mailnieuwsbrief:

In de Toolkit van het SponsorPortaal vind je hier een voorbeeld dat je direct kunt gebruiken. Klik hier om in te loggen.

Stap 3: hang posters op in uw kantine/clubhuis

In de toolkit vindt u 2 posters die u zelf kunt uitprinten en kunt ophangen in uw clubhuis. Dit zorgt ervoor dat leden onderling Onzeclubwinkel gaan bespreken en dat zorgt voor een domino-effect! U kunt deze posters ook op een kleiner formaat afdrukken en verspreiden in het clubgebouw. Leden kunnen deze informatie dan mee naar huis nemen en direct thuis zich inschrijven. Heeft u een narrowcastingsysteem of een beamer. Zorg dan dat hier de advertenties van Onzeclubwinkel langs komen. Heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan gerust contact op met de SponsorMan! Die helpt graag! sponsorman@sponsorvisie.nl!

Stap 4: nodig leden uit via Onzeclubwinkel 

Onzeclubwinkel beschikt over een Vriendentool. Een handig programma om (een deel van de) leden van een club in één keer uit te nodigen. Deze tool is te vinden onder www.onzeclubwinkel.nl/import. De clubcoördinator hoeft hier alleen maar de e-mailadressen van de leden in te voeren en met één druk op de knop, verspreid je informatie over Onzeclubwinkel en nodig je leden uit.

Stap 5: houd de leden op de hoogte van de vorderingen

Maandelijks krijg je van Onzeclubwinkel een tekst welke je kunt plaatsen op de site en/of in de nieuwsbrief. Ook als jullie club binnenkort uitbetaald wordt, krijg je hier bericht van en ontvang je een tekstje om te publiceren.

Heeft jouw club een Twitter en/of Facebookaccount? Volg Onzeclubwinkel dan en deel de berichten met jouw leden.

Twitter: www.twitter.com/onzeclubwinkel

Facebook: www.facebook.com/onzeclubwinkel