Wij vinden sportverenigingen fantastisch!

Sport en sportorganisaties spelen een essentiële rol in onze maatschappij. Via sport worden persoonlijkheden ontwikkeld, ontstaan relaties voor het leven en wordt samenwerken geleerd. SponsorVisie wil sportorganisaties helpen hun belangrijke rol te behouden en te vergroten.

SponsorVisie helpt sportorganisaties bij de drie uitdagingen die sportorganisaties hebben: gebrek aan vrijwilligers, specifieke kennis en inkomsten. Met een verfrissende visie, slimme gestandaardiseerde oplossingen en structurele begeleiding op afstand door SponsorVisie behalen sportorganisaties en hun sponsors meer resultaat met minder moeite.

Peter van Baak

Oprichter / Commercieel Directeur

Sport bepaalt mijn leven. Ik speelde jarenlang tophockey bij T.H.C. Hurley en hockey en squash nog steeds, maar dan op een wat bescheidener niveau. Ik vind niets leuker dan om de sponsorwervers in Nederland te laten zien op welke manier ze succesvoller kunnen zijn. Ik ben ook heel trots dat wij onze IT-oplossing uit 2010 inmiddels hebben kunnen doorontwikkelen door een totale begeleiding voor sportclubs op het vlak van sponsorwerving. Effeciënt, goedkoop en bewezen effectief.

Rick van Breugel

Oprichter / IT-directeur

Sport is van groot belang en lokale verenigingen zijn de spil in het sportaanbod in Nederland. Als oud-hockeyer en nog actief kitesurfer en squasher zie ik niets liever dan dat lokale sportverenigingen succesvol opereren. Ik vind het dan ook fantastisch dat wij hieraan een bijdrage kunnen leveren.

Rik van Kan

Marketing

Hockey, voetbal, golf, honkbal, fitness, ik kan nog wel even zo door gaan. Ik vind niks mooier dan sport. Sport in het algemeen en hockey in het bijzonder. Naast mijn drukke schema heb ik mijn diploma gehaald aan het Johan Cruyff. Daarna wilde ik mezelf uitdagen en de combinatie van werk en sport ervaren. Bij SponsorVisie kan ik gewoon door blijven sporten en me maatschappelijk ontwikkelen!

Noreen van Krieken

Commercieel medewerker

In het verleden heb ik gehockeyd, maar nu ben ik eigenlijk alleen sportief actief in de sportschool. Ik volg een studie Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam.  Bij SponsorVisie kan ik volledig zelfstandig werken, mijn competenties ontwikkelen en heel veel mensen helpen bij hun (vrijwilligers)werk voor een vereniging en dit is mij zo bevallen dat ik hier naast mijn studie heel graag een bijdrage blijf leveren.

Eline Groot

Stagiair

Ik zit in het derde leerjaar van mijn studie Toegepaste Psychologie, waarin ik vier dagen in de week stage loop bij SponsorVisie. Ik kan hier werken in een fijne sfeer aan interessante projecten en ondertussen verschillende competenties ontwikkelen. In mijn vrije tijd werk ik als kleutergym-juf bij de lokale sportvereniging bij mij in het dorp. Ik heb in het verleden lange tijd gedanst en gehandbald, maar tegenwoordig ben ik regelmatig in de sportschool te vinden om te kickboksen.

CONTACT