Wij vinden sportverenigingen fantastisch!

Sport en sportorganisaties spelen een essentiële rol in onze maatschappij. Via sport worden persoonlijkheden ontwikkeld, ontstaan relaties voor het leven en wordt samenwerken geleerd. SponsorVisie wil sportorganisaties helpen hun belangrijke rol te behouden en te vergroten.

SponsorVisie helpt sportorganisaties bij de drie uitdagingen die sportorganisaties hebben: gebrek aan vrijwilligers, specifieke kennis en inkomsten. Met een verfrissende visie, slimme gestandaardiseerde oplossingen en structurele begeleiding op afstand door SponsorVisie behalen sportorganisaties en hun sponsors meer resultaat met minder moeite.

Peter van Baak

Oprichter / Commercieel Directeur

Sport bepaalt mijn leven. Ik speelde jarenlang tophockey bij T.H.C. Hurley en hockey en squash nog steeds, maar dan op een wat bescheidener niveau. Ik vind niets leuker dan om de sponsorwervers in Nederland te laten zien op welke manier ze succesvoller kunnen zijn. Ik ben ook heel trots dat wij onze IT-oplossing uit 2010 inmiddels hebben kunnen doorontwikkelen door een totale begeleiding voor sportclubs op het vlak van sponsorwerving. Effeciënt, goedkoop en bewezen effectief.

Rick van Breugel

Oprichter / IT-directeur

Sport is van groot belang en lokale verenigingen zijn de spil in het sportaanbod in Nederland. Als oud-hockeyer en nog actief kitesurfer en squasher zie ik niets liever dan dat lokale sportverenigingen succesvol opereren. Ik vind het dan ook fantastisch dat wij hieraan een bijdrage kunnen leveren.

CONTACT