AMHC-FIT

“Peter heeft bij ons, hockeyvereniging AMHC-FIT, het Sponsorportaal op de site geïntroduceerd. Hierdoor zijn onze sponsoren meer zichtbaar en hun mogelijkheden onze leden te bereiken een stuk groter. Daardoor stijgt de kans aanzienlijk dat hun sponsoring meer wordt dan gunnen; het kan hen nu echt iets op gaan leveren. De presentatie van Peter, was helder en overtuigend. Sponsoring wordt een effectieve vorm van marketing, die minder kost dan reclame in de lokale krant, en meer oplevert.” 

Arend de Geus, Voorzitter Sponsorcommissie at AMHC-FIT, Eindredacteur Noord-Hollands Diep at RTV Noord-Holland en moderator bij VeelHooi

RKSV Blauw Zwart

“SponsorVisie is voor ons HET antwoord voor onze adverteerders op het verdwijnen van het clubblad. Met deze toepassing bieden we een enorme meerwaarde voor bestaande en nieuwe adverteerders. Zeker de combinatie van adverteren op de site, de app en de beeldschermen en het zelf beheren hiervan is echt geweldig. SponsorVisie heeft het systeem zeer goed doordacht en biedt een hoge service graad en accuratesse. Wat ons betreft een pluim en aanbeveling waardig.”

John Charité, RKSV Blauw ZwartConsultant bij Charité Business Efficiency Consulting

FC Zoetermeer

“SponsorPortaal is een geweldig instrument om bedrijven een interactief platform te bieden als sportvereniging. FC Zoetermeer (ben ik voorzitter van) en onze sponsors zijn razend enthousiast geworden door de uitstekende presentatie door Peter van Baak.”

Frans Muijzers, FC Zoetermeer, kandidaat lijsttrekker PvdA Zoetermeer

Apeldoornse Mixed Hockey Club

“Sinds begin dit jaar maken wij gebruik van de diensten van Sponsorvisie. Vanaf minuut 1 waren wij verkocht voor hun product en diensten. Het genereert voor ons een duidelijk overzicht met daarin schematisch alle (toegekende) acties per sponsor. Vanuit onze sponsoren krijgen we enkel positieve feedback. Zelf acties aanmaken was nog nooit zo leuk en makkelijk. En komen ze er niet uit, het team van Sponsorvisie staat altijd klaar om te helpen! En dat maakt voor ons de samenwerking zo waardevol! “

Richard Dieteren, Apeldoornse Mixed Hockey Club, Commercieel medewerker Vastgoed Veilingen

KoogZaandijk Korfbal

“Voor sponsors een prachtige tool om hun bedrijf te promoten. Voordeel is dat ze d.m.v. een wachtwoord zelf kunnen aangeven wat er in moet komen. Ik verwacht door Sponsorvisie meer sponsorinkomsten te genereren. Dat kan landskampioen KZ goed gebruiken!”

Ineke Boon, KoogZaandijk korfbal,  Medewerker at TintelTuin

VVSB

“Het concept van SponsorVisie biedt de sponsors van VVSB nieuwe kansen en meetbare resultaten. Uiteraard is het voor de club ook een mogelijkheid om meer sponsorinkomsten te genereren. Via het Sponsorportaal en Narrowcasting kunnen de uitingen en acties door de sponsors zelf bepaald worden. Zeer effectief en met de uitstekende service van SponsorVisie een grote kans op rendement voor alle betrokken partijen!”

Simon Laros, VVSB, Underwriting Specialist Marine Insurance at Delta Lloyd

RC Eemland

“Sinds kort hebben wij de samenwerking met Sponsorvisie eindelijk “live” gemaakt op onze website www.rceemland.nl. Wij en onze sponsors zijn uitermate tevreden over de mogelijkheden die door sponsorvisie mogelijk gemaakt worden. Als sportclub is het van belang om aandacht te schenken aan de sponsors op een juiste passende wijze. Het sponsorportaal voldoet hier erg goed aan. Met de uitbreiding in de narrowcasting is er nog meer mogelijk geworden voor de club en de sponsors.”

Bert Zetzema, RC Eemland, Eigenaar at Zetzema Management Development

HC Naarden

“Wij gebruiken bij Hockey Club Naarden (www.hcnaarden.nl) sinds begin 2012 het Sponsorportaal op aanraden van onze hoofdsponsor ABN AMRO. Wij willen onze site redelijk clean houden vwb bannering maar ook ruimte bieden voor onze sponsors en (externe) adverteerders. Het Sponsorportaal biedt beide en heeft bovendien een makkelijke interface waardoor de sponsors zelf acties kunnen maken en hiermee hun presence op onze site enorm kunnen vergroten. Geweldige service ook van Peter van Baak en collega’s!”

Patrick Brand, HC Naarden, Marketing & Communications consultant Ericsson Broadcast Services at Ericsson

HC Dordrecht

“Hockey Club Dordrecht (www.dmhc.nl) werkt sinds zomer 2011 samen met SponsorVisie. Wij zijn bijzonder tevreden over de klantgerichtheid en het meedenken van Sponsorvisie om sponsoren ‘more value for money’ te bieden. De service is uitstekend. De samenwerking laat zich ook concreet zien op een sponsoravond die we 6 nov 2012 organiseerden bij SvensCar. Wij brachten potentiële gebruikers naar Peter en hij wist er een vijftal zodanig te interesseren dat zij nu het Sponsorportaal gaan gebruiken.”

 Jan Willem van Brouwershaven, HC Dordrecht, Education Manager at Hotelschool The Hague

HV de Terriërs

“H.V. de Terriers in Heiloo maakt sinds 2011 gebruik van de diensten van Sponsorvisie. Het sponsorportaal is de oplossing om de relatie met onze sponsors interactiever te maken. Het dagelijkse contact van onze leden met de website van onze vereniging en het sponsorportaal geeft een enorme toegevoegde waarde aan de exposure van onze sponsors terwijl deze op hun beurt meer dan ooit tevoren hun merk en produkt kunnen activeren middels leuke acties en communicatie. Ik beveel het sponsorportaal dan ook van harte aan !”

Wouter Zick, H.V. de Terriërs, hockey Commercial Director at Cuisine on tour

HC Klein Zwitserland

“Sponsorportaal heeft een duidelijke visie vwb de sponsoraanpak van verenigingen en maakt digitaal en interactief adverteren voor sponsoren van HCKZ mogelijk op een gestructureerde en centraal georganiseerde wijze. Een belangrijk gegeven voor een vereniging waar vrijwilligers komen en gaan. Chapeau overigens voor de begeleiding en het servicelevel van Sponsorvisie zelf. Waarom zou je het Sponsorportaal niet willen?”

Maud Ramaekers, H.C. Klein Zwitserland, Communicatieadviseur at CommunicatieEnZo

AMHC Pinoké

“Naar tevredenheid in gebruik bij Hoofdklasse Hockeyclub Pinoké! USP’s : gebruiksvriendelijk voor backoffice en sponsors, instant wijzigingen mogelijk en goede standaard grid. En uiteraard goede informatieve, up to date info voor het hockeyend publiek! Kortom, een aanrader voor iedere sportclub!!”

Jacob Admiraal, AMHC Pinoké, Entrepreneur at Greentrack

CONTACT