Presentatie of workshop bijwonen

De workshop is bestemd voor bestuurders van sportverenigingen en andere clubs. In de workshop zal worden behandeld hoe een lokale vereniging crowdfunding kan inzetten om extra inkomsten te genereren en specifieke initiatieven te realiseren. Tijdens deze avond krijg je concrete tips, trucs en tools aangereikt die je in staat stellen direct met crowdfunding aan de gang te gaan.

Bent u niet aangesloten bij de organiserende organisatie? Dan kunnen wij bij de organisatie navragen of u toch deel kan nemen. Stuur ons in dat geval even een mailtje via: info@sponsorvisie.nl. of vul het onderstaande contact formulier in.

 

Woensdag 11 november 2020

Rotterdam Sportsupport
Financieel Gezond
de Crisis Door
van 19:30 tot 21.00

Dinsdag 24 november 2020

Sportakkoord
Financieel Gezond
de Crisis Door
van 19:30 tot 21.00

maandag 14 december 2020

KNGU
Online meeting
van 19:00 tot 20:30

Maandag 16 november 2020

Bommelerwaard
Inspiratiemeeting
van 19:30 tot 20.30

Woensdag 25 november 2020

Sportaal Enschede
Inspiratiesessie nieuwe inkomsten genereren
van 19:30 tot 20.30

Dinsdag 15 december 2020

Hart van Brabant
Nieuwe inkomsten geneneren
van 19:00 tot 20:30

Dinsdag 17 november 2020

Webinar op locatie Arnhem
Financieel Gezond
de Crisis Door
van 19:30 tot 22.00

Maandag 30 november 2020

Gemeente Tiel
Financieel gezond
de crisis door
van 19:30 tot 21.00

Donderdag 19 november 2020

Gemeente Doesburg
Financieel Gezond
de Crisis Door
van 19:30 tot 21.00

Dinsdag 1 december 2020

Hoeksche Waard Actief
Financieel gezond
de crisis door
van 19:30 tot 21.00

Maandag 23 november 2020

Gemeente Hoorn
Financieel Gezond
de Crisis Door
van 19:30 tot 21.00

Woensdag 9 december 2020

Sportakkoord
Financieel gezond
de crisis door
van 19:30 tot 21.00

Workshop of presentatie op uw congres of sportcafé?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met Peter van Baak via petervanbaak@sponsorvisie.nl of 06-41942715.
Crowdfunding voor Clubs

Crowdfunding groeit exponentieel. Dat biedt kansen voor de lokale sportvereniging, maar het is een misvatting dat het ophalen van geld via crowdfunding eenvoudig is. Er is een gedegen plan voor nodig.

Lees meer

Geld verdienen met je online kanalen?

Sportverenigingen hebben een heel groot bereik. Op locatie, maar zeker ook online, via de website of social media en soms via andere online kanalen (youtube, nieuwsbrief). In deze workshop leer je hoe je geld verdient met al deze online communicatie.

Lees meer

Slim sponsorbeleid

Bezuinigingen van gemeenten, dalende kantineopbrengsten en stijgende kosten dwingen alle verenigingen om sponsoring serieus te nemen en een andere benadering te kiezen. Tips en trucs die het leven van een sponsorcommissie makkelijk maken.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord sponsoren

Steeds meer bedrijven vinden het belangrijk om ook een maatschappelijke bijdrage te leveren. Eigenlijk is traditionele sponsoring hier al een uiting van, maar bedrijven willen méér. Welke mogelijkheden zijn er en hoe kan je die bereiken? Op deze vragen geven wij antwoord.

Lees meer

Sponsoring voor evenementen

Peter van Baak behandelt de workshop, die uit twee delen bestaat, in het eerste deel de kansen die er liggen in een vernieuwend sponsorbeleid en in het tweede deel welke mogelijkheden crowdfunding biedt voor evenementen en hoe dit succesvol wordt toegepast.

Lees meer

Samen sta je sterker

Smeedt een succesvolle sponsorsamenwerking tussen meerdere verenigingen uit uw gemeente.

Lees meer

Schrijf u nu in voor onze workshop

NOC*NSF biedt regelmatig onze, met 5 sterren beoordeelde workshop over sponsoring en crowdfunding aan via sportopleidingen.nl.

Peter van Baak, specialist in breedtesportsponsoring

Peter van Baak, medeoprichter van SponsorVisie en Crowdfunding voor Clubs, heeft sport en commercie door de aderen vloeien. Hij speelde jarenlang tophockey bij T.H.C. Hurley. Daarnaast was hij actief als ondernemersadviseur. In 2010 startte hij SponsorVisie met als doel om sponsoring van lokale sportverenigingen te veranderen. Peter verzorgde al talloze presentaties voor de KNVB, het Nederlands Handbal Verbond en diverse gemeentes, zoals Zoetermeer en Nieuwkoop.

De workshop die hij namens ING voor de KNVB Kennisdagen werd door de deelnemers op de vlakken inhoud en toepasbaarheid met een 8.4 beoordeeld.
caret-down caret-up caret-left caret-right
Sportsupport, gemeente Den Haag

“SponsorVisie leidde een introducerende bijeenkomst over sponsoring voor de Haagse sportverenigingen. Hun frisse kijk op sportsponsoring bij verenigingen, voorbeelden en praktische tools zijn met groot enthousiasme ontvangen en hebben de clubs geïnspireerd om verder met dit onderwerp aan de slag te gaan.”

Schoolsport Olympiade 's-Hertogenbosch

''Ik maak het niet elke dag mee dat er zo’n goede presentatie wordt gegeven. Een presentatie vanuit passie inspireert de “luisteraars” enorm. Peter, dit weet jij echt goed over te brengen. Mij heeft het in ieder geval overtuigd om verder te gaan waar ik mee bezig ben (ook buiten de Schoolsport Olympiade) en wellicht vraag ik je nog eens om raad in de toekomst.'' 

 

Eigenaar Jumbo Nieuwkoop

''Beste Peter, dank voor de presentatie. Complimenten voor je verhaal. Erg goed gebracht en sterke inhoud. Kreeg na afloop ook veel positieve reacties.''

Bestuurslid V.V. van Slag

''Waardevol aan de workshop was dat je op een andere manier naar sponsoring ging kijken dan gebruikelijk. Leuke en verduidelijkende praktijkvoorbeelden. Diverse nieuwe inzichten gekregen over het aantrekken van sponsoren en waar je ze het beste kunt zoeken / hoe te benaderen.''

Medewerker Verenigingsdienstverlening

"Op 5 november jl. hebben wij een workshop sponsoring en crowdfunding voor onze verenigingen georganiseerd. Het is een heel waardevolle workshop geweest waardoor wij de ondersteuning richting verenigingen kunnen verbeteren.

Vooral de concrete en aansprekende voorbeelden vanuit verschillende sporten die werden gegeven zijn heel prettig. Ook het aanzetten tot anders denken, het omdenken is waardevol. Overall beoordeling: een 9."
Rabobank Hart van De Meierij

"Persoonlijk vond ik je het erg leuk en goed doen dinsdag. Je bracht veel mooie praktische voorbeelden. Juist van wat kleinere clubs waardoor het ook voor de gasten in de zaal aansprekend en toepasbaar is.
Je energie en enthousiasme was hoog waardoor ik van begin tot eind geboeid naar je bleef luisteren. De paar mensen die ik na afloop heb gesproken waren ook erg enthousiast. Dus een geslaagde avond wat mij betreft. En altijd top als je ook binnen de geplande tijd blijft. Ik zou je zeker aanbevelen!"

Ik wil een presentatie / workshop bijwonen!