Presentatie of workshop bijwonen

De workshop is bestemd voor bestuurders van sportverenigingen en andere clubs. In de workshop zal worden behandeld hoe een lokale vereniging crowdfunding kan inzetten om extra inkomsten te genereren en specifieke initiatieven te realiseren. Tijdens deze avond krijg je concrete tips, trucs en tools aangereikt die je in staat stellen direct met crowdfunding aan de gang te gaan.

Bent u niet aangesloten bij de organiserende organisatie? Dan kunnen wij bij de organisatie navragen of u toch deel kan nemen. Stuur ons in dat geval even een mailtje via: info@sponsorvisie.nl. of vul het onderstaande contact formulier in.

 

Woensdag 18 september 2019

Vrijwilligersacademie Nisserwaard
Workshop crowdfunding en sponsoring
van 19:00 tot 22:00

Woensdag 23 oktober 2019

Rabo Clubsupport Oisterwijk
Workshop crowdfunding en sponsoring
van 19:00 tot 21:00

Donderdag 14 november 2019

Sportvakbeurs Gorinchem
Workshop crowdfunding
van 14:00 tot 15:00

Woensdag 2 oktober 2019

Sportbedrijf Lelystad
Workshop sponsoring
van 17:30 tot 23:30

Donderdag 24 oktober 2019

Rabo Clubsupport Oisterwijk
Workshop crowdfunding en sponsoring
van 19:00 tot 21:00

Maandag 25 november 2019

Academie voor Sportkader Den Bosch
Workshop crowdfunding en sponsoring
van 14:00 tot 15:00

Zaterdag 5 oktober 2019

Kaderdag SSN (Utrecht)
Workshop crowdfunding en sponsoring
van 14:00 tot 21:15

Dinsdag 29 oktober 2019

Rabo Clubsupport Oisterwijk
Workshop crowdfunding en sponsoring
van 19:00 tot 21:00

Dinsdag 26 november 2019

Rabobank Hart van de Meierij
Workshop geld genereren
van 18:30 tot 22:30

Woensdag 9 oktober 2019

Sportcongres Bollenstreek
Workshop crowdfunding en sponsoring
van 14:00 tot 21:15

Dinsdag 5 november 2019

KNHB - Werelt van Sport
Workshop sponsoring
van 19:30 tot 22:00

Maandag 18 mei 2020

Rabobank IJsseldelta
Workshop geld genereren
van 19:00 tot 22:45

Maandag 14 oktober 2019

Sportservice Noord Holland
Workshop crowdfunding
van 14:00 tot 21:15

Woensdag 13 november 2019

Sportvakbeurs Gorinchem
Workshop crowdfunding voor amateurverenigingen
van 13:00 tot 14:00

Workshop of presentatie op uw congres of sportcafé?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met Peter van Baak via petervanbaak@sponsorvisie.nl of 06-41942715.
Crowdfunding voor Clubs

Crowdfunding groeit exponentieel. Dat biedt kansen voor de lokale sportvereniging, maar het is een misvatting dat het ophalen van geld via crowdfunding eenvoudig is. Er is een gedegen plan voor nodig.

Lees meer

Geld verdienen met je online kanalen?

Sportverenigingen hebben een heel groot bereik. Op locatie, maar zeker ook online, via de website of social media en soms via andere online kanalen (youtube, nieuwsbrief). In deze workshop leer je hoe je geld verdiend met al deze online communicatie.

Lees meer

Slim sponsorbeleid

Bezuinigingen van gemeenten, dalende kantineopbrengsten en stijgende kosten dwingen alle verenigingen om sponsoring serieus te nemen en een andere benadering te kiezen. Tips en trucs die het leven van een sponsorcommissie makkelijk maken.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord sponsoren

Steeds meer bedrijven vinden het belangrijk om ook een maatschappelijke bijdrage te leveren. Eigenlijk is traditionele sponsoring hier al een uiting van, maar bedrijven willen méér. Welke mogelijkheden zijn er en hoe kan je die bereiken? Op deze vragen geven wij antwoord.

Lees meer

Sponsoring voor evenementen

Peter van Baak behandelt de workshop, die uit twee delen bestaat, in het eerste deel de kansen die er liggen in een vernieuwend sponsorbeleid en in het tweede deel welke mogelijkheden crowdfunding biedt voor evenementen en hoe dit succesvol wordt toegepast.

Lees meer

Samen sta je sterker

Smeedt een succesvolle sponsorsamenwerking tussen meerdere verenigingen uit uw gemeente.

Lees meer

Schrijf u nu in voor onze workshop

NOC*NSF biedt regelmatig onze, met 5 sterren beoordeelde workshop over sponsoring en crowdfunding aan via sportopleidingen.nl.

Peter van Baak, specialist in breedtesportsponsoring

Peter van Baak, medeoprichter van SponsorVisie en Crowdfunding voor Clubs, heeft sport en commercie door de aderen vloeien. Hij speelde jarenlang tophockey bij T.H.C. Hurley. Daarnaast was hij actief als ondernemersadviseur. In 2010 startte hij SponsorVisie met als doel om sponsoring van lokale sportverenigingen te veranderen. Peter verzorgde al talloze presentaties voor de KNVB, het Nederlands Handbal Verbond en diverse gemeentes, zoals Zoetermeer en Nieuwkoop.

De workshop die hij namens ING voor de KNVB Kennisdagen werd door de deelnemers op de vlakken inhoud en toepasbaarheid met een 8.4 beoordeeld.
caret-down caret-up caret-left caret-right
Sportsupport, gemeente Den Haag

“SponsorVisie leidde een introducerende bijeenkomst over sponsoring voor de Haagse sportverenigingen. Hun frisse kijk op sportsponsoring bij verenigingen, voorbeelden en praktische tools zijn met groot enthousiasme ontvangen en hebben de clubs geïnspireerd om verder met dit onderwerp aan de slag te gaan.”

Schoolsport Olympiade 's-Hertogenbosch

''Ik maak het niet elke dag mee dat er zo’n goede presentatie wordt gegeven. Een presentatie vanuit passie inspireert de “luisteraars” enorm. Peter, dit weet jij echt goed over te brengen. Mij heeft het in ieder geval overtuigd om verder te gaan waar ik mee bezig ben (ook buiten de Schoolsport Olympiade) en wellicht vraag ik je nog eens om raad in de toekomst.'' 

 

Eigenaar Jumbo Nieuwkoop

''Beste Peter, dank voor de presentatie. Complimenten voor je verhaal. Erg goed gebracht en sterke inhoud. Kreeg na afloop ook veel positieve reacties.''

Bestuurslid V.V. van Slag

''Waardevol aan de workshop was dat je op een andere manier naar sponsoring ging kijken dan gebruikelijk. Leuke en verduidelijkende praktijkvoorbeelden. Diverse nieuwe inzichten gekregen over het aantrekken van sponsoren en waar je ze het beste kunt zoeken / hoe te benaderen.''

Ik wil een presentatie / workshop bijwonen!