Crowdfunding voor Clubs

Crowdfunding is dé nieuwe trend in fondsenwerving. Het werkt heel simpel, is gratis te starten en zo geactiveerd! We maken een platform in de kleuren van de club.  Een club of vereniging kan direct geld inzamelen voor één of meerdere doelen. Het is eenvoudig aan de website te koppelen en je kunt het platform vervolgens gemakkelijk promoten via Social Media, e-mail en uiteraard de eigen website. 

Alle betalingen gaan via Mollie, één van de grootste betaaldienstverleners (PSP). Er is een account bij Mollie noodzakelijk, maar dit is geheel kosteloos en eenvoudig en snel aan te vragen via www.mollie.nl. De financiële afwikkeling is volledig elektronisch en de donaties worden live verwerkt. Dit digitale karakter maakt crowdfunding heel interessant voor iedereen die geld wil inzamelen bij veel verschillende mensen. Juist dit digitale karakter maakt Crowdfunding voor Clubs zo interessant. Helemaal omdat de kosten níet voor de baten uitgaan. Crowdfunding voor Clubs is no-cure-no-pay te gebruiken. Hierdoor is er eigenlijk geen reden om Crowdfunding voor Clubs niet te gebruiken.

Wil je een heel groot bedrag ophalen? Dan is het wellicht interessant om ook Obligatieplan.nl eens te bekijken. Hiermee wordt het eenvoudiger dan ooit om geld door middel van obligaties te lenen van je achterban. Dankzij een fiscale mogelijkheid is kan al snel 30% op de financieringslasten worden bespaard ten opzicht van een reguliere banklening.

Minimaal 90% van de opbrengst voor de club

No Cure no Pay

Binnen 2 dagen live

Vind alles wat je nodig hebt in onze online toolkit

Vraag uw eigen platform aan!

 

Crowdfunding voor clubs biedt een kant-en-klaar platform waarbij alles is geregeld!

Waarom zou u gebruik maken van Crowdfunding voor Clubs?
Crowdfunding voor clubs maakt crowdfunding met donaties of sponsoring eenvoudiger dan ooit. Donaties kunnen worden gedaan via Mollie, één van de grootste online betaaldienstverleners. De eenvoud van ons systeem maakt crowdfunding voor sport, cultuur en goede doelen erg aantrekkelijk.

Met het no-cure-no-pay-model gaan de kosten niet uit voor de baten en kunnen alle investeringen snel en veilig verwerkt worden. Crowdfunding voor Clubs kan gebruikt worden voor meerdere doelen en alle donaties en obligatie-inschrijvingen zullen worden geregistreerd. Daarnaast heeft u een handig overzicht met live tussenstanden. Er zijn dus eigenlijk geen redenen om Crowdfunding voor Clubs niet te gebruiken!

Heeft u behoefte aan een voorbeeld? Dan kunt u via www.crowdfundingvoorclubs.nl/demo een demo-omgeving bekijken. Hierin kunt u zien hoe het portaal eruit komt te zien wanneer u een actie bent gestart  Daarnaast kunt u bij voorbeeldacties zien waar u allemaal aan moet denken bij het realiseren van een crowdfunding actie. Hier ziet u uitgewerkte voorbeelden voor een kunstgrasveld, led-verlichting, tribune etc. Uiteraard biedt crowdfunding ook voor cultuur en goede doelen veel kansen.

Wilt u dit systeem ook binnen uw club gaan gebruiken? U kunt binnen enkele dagen uw campagne starten!