Aandachtip SponsorMan – Bedankt voor de steun

Als een bedrijf als sponsor jouw vereniging helpt, dan mogen ze daar trots op zijn. Help ze, juist nu, om goede sier te maken en lever een nieuwsbericht voor op hun social media, website en in hun nieuwsbrief kant-en-klaar aan. Vergeet niet ook een mooie (actie)foto en clublogo (met jaarvermelding) toe te voegen zodat ze die ook op hun website kunnen plaatsen.

Start elk jaar goed en stuur al je sponsors een mail waarin u ze bedankt en helpt goede sier te maken.

Voorbeeldmail

Onderwerp: Bedankt!

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Via dit bericht willen wij u heel graag bedanken voor het sponsoren van onze vereniging. Met uw sponsoring helpt u onze vereniging enorm. Zonder de steun van onze sponsors zouden wij de vereniging niet draaiend kunnen houden. Dankzij uw sponsoring hebben wij dit jaar [doel] kunnen realiseren.

Dit is dan ook iets waar u heel trots op mag zijn, iets wat u anderen mag laten weten. Het zal een positieve invloed hebben op het beeld dat uw klanten, medewerkers en relaties van u hebben.

Om u te helpen sturen wij u in de bijlage een kant-en-klare tekst voor in uw nieuwsbrief of op uw website. Ook vindt u ons verenigingslogo en een leuke foto die u als afbeeldingen hierbij kunt plaatsen.

Wij verwachten u hiermee van dienst te zijn en hopen dat u nog jaren lang onze trotse sponsor zult zijn!

Met vriendelijke groet,

[Contactpersoon vereniging]
[Naam vereniging]

Voorbeeldtekst

Wij steunen [club]

[naam bedrijf] is nauw betrokken bij de samenleving en heeft sportiviteit hoog in het vaandel staan. Daarom zijn wij trots sponsor te zijn van [naam club].

[VOORBEELD INTRODUCTIE CLUB] FC Lisse, de enige voetbalvereniging in het Bollenstreekdorp  Lisse, is een vereniging met ruim 1.200 voetballende leden. Naast een grote jeugdafdeling op zaterdag, wordt er bij FC Lisse zowel op zaterdag als zondag door seniorenteams gevoetbald.

Ook is er een interne zaalvoetbalcompetitie, een interne veteranencompetitie en 45+ voetbal op de zondagochtend.

FC Lisse is trots op het vrijwilligersbestand van zo’n 250-300 personen die zorgen dat de club al haar activiteiten kan verzorgen.

Het eerste zaterdagelftal van FC Lisse komt uit op het een na hoogste amateurniveau van Nederland. Het eerst elftal van FC Lisse is drie keer afdelingskampioen geweest op het hoogste niveau, en in 2008 zelfs landskampioen bij de amateurs. In het KNVB bekertoernooi speelde FC Lisse wedstrijden tegen verschillende profclubs als PSV, RKC Waalwijk en NEC. [VOORBEELD INTRODUCTIE CLUB]

[VOORBEELD BESTEDING SPONSORBIJDRAGE]. Met onze sponsorbijdrage hebben wij FC Lisse in staat gesteld om nieuwe trainingsmaterialen voor specifieke balvaardigheid aan te schaffen. Dit geeft een impuls aan ontwikkeling van techniek en balvaardigheid van de spelers. Dit past uitstekend bij ons bedrijf omdat wij persoonlijke ontwikkeling en de beste techniek heel belangrijk vinden. [VOORBEELD BESTEDING SPONSORBIJDRAGE]

U vindt de website van FC Lisse via de volgende link: http://www.fclisse.nl

 

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?