Aandachtstip december 2014 – Geef een cadeau

Aandachtstip: Geef 1 maand gratis adverteren weg!

De feestdagen zijn een ideale periode om relaties (en ook sponsors) te bedanken met een cadeau. Wij hebben nu het ideale kado-idee voor uw sponsors! Ons cadeau aan u: Tot 1-2-2015 is het toevoegen van sponsors daarom kosteloos.* Dit kost normaal € 20,- per sponsor! Heeft u een basislicentie? Dan worden pas kosten voor de jaarlijkse accountskosten per 1-3-2015 berekend! Zo kunt u het cadeautje, zonder risico aanbieden!*

*Er kunnen maximaal 10 sponsors kosteloos worden opgevoerd. Extra sponsors kosten eenmalig € 10,-.

Stuur de onderstaande e-mail naar uw sponsors

Onderwerp: Alstublieft! Verras uw relatie met een leuk cadeau.

Beste [naam contactpersoon sponsor],

De feestdagen staan voor de deur. Een mooi moment om uw relaties te bedanken. Wij bieden u graag de gelegenheid om een relatie het mooiste cadeau van allemaal te geven! Een sponsorship van de club!

Uw relatie naar keuze krijgt de gelegenheid om tot van 1 februari tot 1 maart 2015 te adverteren op onze website –optioneel- en de schermen in ons clubhuis –optioneel-. Zoals u weet wordt onze website druk bezocht (en zit onze kantine wekelijks vol).

U heeft vast wel een relatie voor wie dit heel interessant kan zijn. Bijvoorbeeld lokale detailhandel, een reisorganisatie, een accountant of een uitzendorganisatie.

Geef daarom dit mooie cadeau weg!

Stuur ons een mail met naam van het bedrijf, de contactpersoon en het e-mailadres van de contactpersoon van uw relatie en wij bieden dit mooie cadeau namens u aan. Uiteraard ontvangt u een kopie van dit bericht.

Wij horen graag wie u in de ‘spotlight’ wilt zetten!

Fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,

[naam contactpersoon]
[naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.