Aandachtstip SponsorMan juli 2015

De aandachtstip van de SponsorMan: Evaluatie

Bij veel verenigingen breekt nu de zomerstop aan. Een tijd om uit te rusten, zeker! Maar ook een tijd om weer voorbereidingen voor het nieuwe seizoen te treffen. Volgend seizoen kan het wellicht nog een beetje beter. Het is daarom belangrijk om input te vragen aan uw belanghebbenden. Aan uw leden, maar ook aan uw sponsors. Betrek ze bij de ontwikkeling van uw vereniging en het gevolg is een gevoel van waardering (aandacht) en een grotere betrokkenheid.  Ook creëert het kansen voor nieuwe sponsorinkomsten. Als een sponsor aangeeft dat hij het heel belangrijk vindt dat er meer jeugdactiviteiten worden georganiseerd, dan wil hij/zij hier welllicht ook wel financieel een bijdrage aan leveren…

Onderwerp: Wat vindt u ervan?

Beste [naam sponsor],

Als sponsor van onze vereniging bent u heel belangrijk voor ons. Zo belangrijk dat wij graag input van u krijgen wat u er van vindt.

Het is zomer en dat is een ideaal moment om plannen uit te werken en verbeteringen aan te brengen. Wellicht dat u ons hiervoor input voor kunt verschaffen.

Heeft ideeën over onze organisatie?
Vindt u bijvoorbeeld dat wij nog meer activiteiten voor jeugd moeten gaan organiseren? Meer aan verduurzaming moeten doen, of juist ook sportaanbod voor de ouderen in de omgeving moeten gaan aanbieden?

Bent u tevreden over onze dienstverlening voor u als sponsor?
Of heeft u nog tips voor ons? Of zelf nog vragen of wensen?

Zijn dingen die u graag in uw rol als sponsor ziet veranderen? Ziet u hier kansen? Wilt u meer doen of op een andere manier uw betrokkenheid tonen? U bent onze “klant” als sponsor. Uw feedback zorgt dat wij u beter kunnen gaan bedienen.

Wilt u ons concreet ergens mee helpen?
Bijvoorbeeld bij onze organisatie, ontwikkelingen aan onze accommodatie, of het realiseren van besparingen?

Kortom: wij zouden het heel erg waarderen als u ons zou kunnen evalueren. Elke input is welkom en zeer waardevol, voor ons en indirect ook voor u als een van onze belanghebbenden.

Laat het ons weten!

Met sportieve groet,

[Contactpersoon]
Sponsorcommissie [naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.