Advertenties naast live TV

Nieuw! Advertenties van uw sponsors naast live TV!

Wordt uw narrowcastingscherm ook heel vaak omgezet naar normale TV om bijvoorbeeld live voetbal te laten zien? Of zou uw kantine wel een groot scherm voor live sport kunnen gebruiken? Dan hebben wij nu dé oplossing.

Uniek concept

Samen met xscreeninteractive hebben wij dit unieke concept al bij 2 verenigingen, FC Lisse en Legmeervogels, gerealiseerd.

Klik hier voor een video met voorbeelden

Wilt u meer weten? Neem direct contact met ons op!

Als eerste in Nederland bieden wij nu namelijk de mogelijk om de advertenties van uw sponsors naast live televisie te tonen! Dit is geweldig voor uw sponsors, want tijdens live sport wordt er intensief naar het scherm gekeken en is het dus de ideale plek om te adverteren.  Het is ook ideaal voor uw vereniging! Want door live sport in de kantine aan te bieden blijven mensen langer hangen en stijgen de barinkomsten aanzienlijk!

Dit biedt kansen op nieuwe sponsorinkomsten en maakt het financieel haalbaar om een geweldig groot scherm met live sport in uw kantine te tonen.

De advertenties zijn dezelfde als in de reguliere narrowcasting. Ideaal voor uw sponsor en makkelijk voor u!

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn voor uw vereniging? Neem gerust contact met ons op. Er zijn veel verschillende opties en wij bekijken met u wat u het beste past.