Beste Wensen – Fiscaal Partner – Leasevoordeel – Crowdfunding na brand

De allerbeste wensen!

Een nieuw jaar is gestart. Namens het hele team van SponsorVisie wens ik u het allerbeste voor dit nieuwe jaar. Wij gaan ook dit jaar er weer alles aan doen om zo veel mogelijk verenigingen in Nederland aan nieuwe inkomsten te helpen. Uiteraard met onze bestaande diensten, maar dit jaar zullen wij weer met een aantal nieuwe mogelijkheden komen die het u nog makkelijker maken om geld op te halen voor de mooiste club van allemaal: uw club! Ook lanceren wij binnenkort een nieuwe website waarop wij nog duidelijker al onze services weergeven. Sommige dingen veranderen echter niet. Ook dit jaar zal ik jullie elke maand op goede ideeën brengen die u en uw sponsor succesvoller maken.

De wervingstip van de SponsorMan: Fiscaal partner

Een nieuw jaar brengt veranderingen met zich mee. Zo zijn er ook weer een aantal fiscale wijzigingen. Veel particulieren en bedrijven hebben hiermee te maken en willen hierover graag geïnformeerd worden. Bovendien moet over een paar maanden de belastingaangifte weer gedaan worden en moeten jaarcijfers worden opgemaakt. Fiscaal en financieel adviseurs, maar ook accountants en boekhouders hebben drukke tijden voor de boeg. Dit is dé periode dat zij zich in de kijker moeten spelen en daar kunt u ze bij helpen.

Klik hier voor meer informatie

De aandachtstip van de SponsorMan: Leasevoordeel

U heeft vast een autobedrijf of leasemaatschappij als sponsor. Dan kunt u het jaar goed aftrappen door hen te helpen om meer uit hun sponsoring te halen. De bijtellingstarieven voor elektrische auto’s zijn veranderd, maar tot een cataloguswaarde van € 50.000,- geldt nog wel het 4% bijtellingstarief. Alleen ook dit zal per 2021 helemaal voorbij zijn. Dan zal voor elektrische auto’s het nieuwe bijtellingstarief van 22% gelden. Kortom: de regeling is beperkt, maar biedt nu nu mogelijkheden voor 5 jaar veel voordeel. Jullie lokale autodealer wil jullie leden vast op deze mogelijkheden wijzen. Daar kunnen jullie een rol in spelen. P.s. misschien hebben ze zelfs nog modellen die al in 2018 op kenteken zijn gezet. In dat geval gelden nog de oude regels, maar wil de dealer natuurlijk we graag van deze voorraadmodellen af.

Klik hier voor meer informatie.

Wilt u ook uw andere sponsors helpen? Dan is de ‘goede voornemens-tip’  natuurlijk ook dit jaar een goed idee! Of vraag je leden om hun waardering aan een sponsor te laten blijken.

Crowdfundingnieuws: crowdfunding voor herstel na brand

Geweldig begin van 2019 voor Duinrand S. Dankzij de crowdfundingactie van JO19-1 is meer dan € 10.000 opgehaald voor het herstel van de kantine na een brand. Een prachtig voorbeeld van Crowdfunding voor clubs. Prachtig dat een initiatief van een enkel team tot zo’n succes kan leiden:

https://crowdfundingvoorclubs.nl/duinrands/goal/view/herstel-schade-na-brand-in-kantine

Klik hier om zelf met crowdfunding aan de gang te gaan

Advies: “Het onderhouden van de sponsorrelatie”

We hebben een aantal adviezen geschreven om u verder te helpen met uw sponsorbeleid. Deze adviezen zijn terug te vinden in uw  online Toolkit. Een van deze adviezen is “Het onderhouden van de sponsorrelatie”. In dit advies geven wij concrete tips hoe u op een onderscheidende manier de relatie met uw sponsors kunt onderhouden en intensiveren. 

Klik hier om dit advies te downloaden

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!