De aandachtstip van de SponsorMan: Footer en e-mailhandtekening

De aandachtstip van de SponsorMan: Footer en e-mailhandtekening

Het is belangrijk om sponsors onder de aandacht te brengen. Vanuit de vereniging worden er heel wat mailtjes gestuurd. Zorg ervoor dat alle e-mails die vanuit de club worden verzonden worden afgesloten met een vermelding van de sponsors. Dit kan door een vaste footer te maken en aan alle mensen met een verenigingsadres te vragen om deze te gaan gebruiken. Kan er geen footer worden ingesteld? Dan is een goed alternatief om een vaste e-mailhandtekening in te stellen. Meestal kunnen hier ook afbeeldingen aan toegevoegd worden.

Sponsorlogo's
Plaats niet alle sponsorlogo's, maar alleen de belangrijkste. Zorg wel dat er ook op de afbeeldingen geklikt kan worden door er een hyperlink naar de website van de sponsor aan toe te voegen. Ook is het handig om onder de sponsorlogo's een zin toevoegen:

"Onze vereniging kan niet zonder de steun van het bedrijfsleven. Wil je weten welke bedrijven onze activiteiten financieel ondersteunen? Klik hier voor het sponsoroverzicht [link]".

En zorg dat er ook een link wordt gemaakt naar de actiepagina:

"Wist je dat onze sponsors interessante acties voor leden hebben? Klik hier voor het actieoverzicht [link]".

Beide zijn overigens ook prima berichten om te delen op social media. Ook dat is een goede manier om aandacht te genereren voor de sponsors.

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?