De wervingstip van de SponsorMan: Vacatures

Prinsjesdag ligt net achter ons. Het gaat goed met ons land. Dat is goed nieuws voor de sponsorwerving. Niet alleen hebben bedrijven wat meer geld te besteden, ze hebben ook uitdagingen waar uw vereniging bij kan helpen. Neem bijvoorbeeld het recordaantal vacatures dat open staat. De werkloosheid daalt al 17 kwartalen op rij en goede mensen zijn bijna niet meer te vinden. Wellicht bevinden de juiste kandidaten zich wel binnen uw ledenbestand. Denk aan horecamedewerkers, flexkrachten, technische beroepen of IT-ers. Welk type medewerker loopt er volgens u rond? Laat dat de bedrijven met deze vacatures dan eens weten. Een goede kracht is immers goud waard, dus zeker ook een mooie sponsorbijdrage! Klik hier voor meer informatie

Vergeet niet ook uw bestaande sponsors op het idee te brengen om hun vacatures via de vereniging te delen. Geheid dat ze uw proactivitet waarderen. Bovendien is het SponsorPortaal is hiervoor bij uitstek geschikt. Indien gewenst kan worden gezorgd dat uw sponsors een onbeperkt aantal vacatures of andere acties in het SponsorPortaal kwijt kunnen. Neem in dat geval even contact met ons op. 

3 Tips voor meer inkomsten met vlag en wimpel

Om extra inkomsten voor uw club te vinden kan het handig zijn om nieuwe sponsorobjecten toe te voegen. Die spreken wellicht weer nieuwe bedrijven aan, of zijn een mooie gelegenheid om bestaande sponsoring te upsellen.

We zien steeds meer leuke voorbeelden van het gebruik van vlaggen om dit te bewerkstelligen. Hierbij zetten wij dan ook drie tips voor het vergaren van extra inkomsten, met vlaggen, op een rij.

Nieuws: Clubliefde: Jochem van Gelder (RTL4) helpt uw vereniging

SHH Productions komt, in samenwerking met RTL4 en met hulp van onder andere SponsorVisie, met een nieuw format gericht op het helpen van amateur sportverenigingen: Clubliefde. Dit programma wordt gepresenteerd door niemand minder dan Jochem van Gelder. Het programma zal in het voorjaar van 2019 worden uitgezonden. Opnames hiervoor vinden nog dit jaar plaats. In Clubliefde duiken we in de wereld van de Nederlandse amateursport. Misschien wel bij uw vereniging.

Bekijk hier alle informatie

Klik hier voor de aanmeldpagina van het programma

Trots: Sponsoractivatie Picnic

In opdracht van Picnic, de nieuwe online supermarkt, hebben wij afgelopen zomer een volledig sponsorprogramma ontwikkeld en georganiseerd. Meer dan 40 van onze clubs hebben wij blij kunnen maken met een nieuwe sponsor, die niet alleen geld maar ook nog eens heel veel vrolijkheid brengt. Met een luchtkussen, rad van fortuin of schietkar op evenementen, een schietdoek voor in de goal, maar ook wekelijks door de verkiezing van het Picnic Team van de Week.

We hopen de komende periode nog meer bedrijven te helpen om lokale sponsoring te gebruiken voor hun marketingdoelstellingen en zo nog meer geld naar de lokale sportverenigingen te brengen. Mocht je een bedrijf kennen dat hier interesse in heeft omdat ze al veel sponsoren, of omdat ze kansen zien in het sponsoren van lokale sport. Laat ze dan contact opnemen met Peter van Baak, petervanbaak@sponsorvisie.nl of 06-41942715.
Mocht jouw lead uitmonden in een mooie sponsoractivatie dan krijgt jouw club een mooie aanbrengbonus!
Wil je zelf meer weten over onze diensten voor sportbonden en bedrijven, bekijk dan deze video: https://www.youtube.com/watch?v=eg3rpArD7TQ

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!