NHV-Arrangement SponsorPortaal

 

Maak het uzelf makkelijk! Bespaar tijd en vergroot uw sponsorinkomsten.

Sponsorwerving is veranderd. Het wordt steeds moeilijker om een sponsor te vinden voor uw sportclub. Sponsors willen een tegenprestatie voor hun investering en een naam op een shirt of bord vindt de sponsor niet meer voldoende.

Bedrijven hikken aan tegen hoge aanvangskosten voor de fabricage van de shirts of het bord. Geld dat niet eens terecht komt bij het doel dat de sponsor wil steunen: uw club. U bent steeds vaker aangewezen op de beperkte groep bedrijven met een echt warme band met uw club, zoals bedrijven van  leden, ouders van leden en leveranciers. Helaas blijkt deze groep beperkt.

In een paar minuten weet u hoe het zit!

Met het SponsorPortaal van SponsorVisie wordt het helemaal anders! Bekijk onderstaande video en zie hoe ook uw club direct makkelijker nieuwe sponsorinkomsten kan vergaren.

Met het NHV-Arrangement profiteert u extra voordelig van de mogelijkheden van het SponsorPortaal

De NHV gelooft sterk dat de sponsoraanpak bij veel verenigingen nog beter kan en dat het SponsorPortaal daaraan een positieve bijdrage kan leveren. Daarom heeft de NHV voor alle aangesloten verenigingen een speciaal arrangement bedongen. Dit arrangement maakt het direct voor elke club mogelijk om actieve digitale sponsoring aan te kunnen bieden.

De manier van sponsoring die niet alleen u maar ook uw sponsor echt wat oplevert!

Uw  2 opties:

1. De basislicentie.

Zonder voorinvestering  kunt u direct met het SponsorPortaal aan de gang en sponsors het gebruik van het SponsorPortaal en actief adverteren op uw website  aanbieden, zonder dat u wordt belast met extra werk. Sterker nog: het neemt u werk uit handen.

U kunt direct 10 sponsors kosteloos in het systeem laten plaatsen. Wij maken een sponsoraccount aan, maken een bedrijfspagina aan op uw SponsorPortaal met het logo, de adresgegevens en een bedrijfspagina van uw sponsor. Aanvullende sponsors toevoegen kost bij oplevering eenmalig € 10,-. Gedurende de looptijd van de licentie zijn de kosten voor het toevoegen van een sponsor eenmalig € 20,-.

Als een sponsor actief wil adverteren op uw website en/of de narrowcasting neem u actieve advertentierechten voor deze sponsor af. Wij geven dan inloggegevens voor de sponsor af en de sponsor kan vanaf dat moment onbeperkt gebruik maken van onze ondersteuning.

Per sponsor met actieve advertentierechten betaalt u slechts € 50,- per jaar.

2. De volledige licentie

Voor € 600,- per jaar kunt u een onbeperkt aantal sponsors het gebruik van het SponsorPortaal en actief adverteren op uw website aanbieden. Heeft u meer dan 40 sponsors? Dat rekenen wij per sponsor boven de 40 aanvullend € 10,- eenmalige inregelkosten. De jaarlijkse kosten blijven beperkt tot € 600,- per jaar.

Door de lage kostprijs (€ 600,- per jaar*) van de sponsoring  is het mogelijk om heel veel sponsors tegen een heel lage bijdrage een echte tegenprestatie te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een club van 100 waarbij u de lokale detailhandel de mogelijkheid biedt om via de website te adverteren. Dat is heel wat goedkoper dan via de lokale krant!

Optioneel: NarrowCasting (€ 350,- per jaar)
Voor slechts € 350,- per jaar kunt u uw eigen tv-uitzending samenstellen en vertonen op uw eigen locatie. Net zoals bij het SponsorPortaal kunnen de sponsors zelf kun advertenties onderhouden via het eigen beheersysteem.

Aanvullende voorwaarden NHV-arrangement SponsorPortaal

  • Er dienen minimaal 2 actiebanners de homepage van de licentienemer te worden geplaatst, waarvan 1 is gereserveerd voor uitingen van de NHV en haar partners
  • SponsorVisie heeft het recht om als adverteerder mee te draaien in de actiebanner van de vereniging en op de narrowcasting (indien in gebruik).
  • Overstappen van de basislicentie naar de volledige licentie is mogelijk tegen betaling van € 150,- eenmalige overstapkosten
  • Looptijd van de afgesloten licentie is drie (3) jaar.

 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. 

Klik hier voor de licentieovereenkomst in PDF

De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Download de algemene voorwaarden via de link helemaal onderaan de website.