Samenwerking met het Nederlands Handbal Verbond (NHV)

Het Nederlands Handbal Verbond en SponsorVisie zijn een samenwerking aangegaan. Met deze samenwerking wil het NHV een impuls geven aan de sponsoring van de handbalverenigingen door het SponsorPortaal van SponsorVisie binnen een speciaal arrangement ter beschikking te stellen. Dit speciale arrangement is bereikbaar voor alle handbalclubs en biedt direct concrete kansen op nieuwe sponsorinkomsten.

Een lagere kostprijs

Traditionele sponsorvormen zoals het sponsorbord en shirtsponsoring vergen door het benodigde bord of de benodigde shirts een flinke aanvangsinvestering voor de sponsor die niet als financiële middelen voor de club ter beschikking komen. Met het SponsorPortaal kan sponsors tegen veel laagdrempeliger kosten zichtbaarheid worden gegeven.

Een hoger rendement

Het SponsorPortaal biedt de sponsors van de handbalclub de mogelijkheid om gerichter en actueler te communiceren naar de leden en overige betrokkenen van de clubs. Een makelaar kan adverteren met een woning die hij in de verkoop heeft en de sportwinkel plaatst een aanbieding voor sportschoenen. Dit zorgt ervoor dat meer mensen via de club contact opnemen met de sponsors en halen zij een veel hoger rendement op hun (sponsor)investering.

Meer sponsorinkomsten

De verenigingen zelf kunnen de sponsors met het SponsorPortaal veel meer bieden. Het wordt eenvoudiger om nieuwe sponsors aan te trekken en bestaande sponsors te binden. De aangesloten verenigingen worden tijdens de regiobijeenkomsten eind mei en begin jullie over alle mogelijkheden van het systeem van SponsorVisie geïnformeerd.