Nieuws 01-04-2014

In deze nieuwsbrief:

–      Wervingstip: Autorijscholen

–      Meer aandacht voor uw sponsors: Het Sponsorinterview

–      Snertwerken: Een groot succes bij De Heemskerkse Golfclub!

–      Meer inkomsten voor uw vereniging? 3 concepten die geld opleveren.

–      Mailing aan uw sponsors: Tip 10

 

DE WERVINGSTIP VAN DE SPONSORMAN: AUTORIJSCHOLEN 

De schoolexamens zijn in aantocht en wat is het ideale cadeau voor ouders om aan de geslaagde te geven? Een rijopleiding!

Heeft u veel jeugdleden? Dan is dit de periode om de lokale rijschool aan te schrijven.

Benader deze om sponsor te worden. Een voorbeeldbrief vindt u hier terug.

 

MEER AANDACHT VOOR UW SPONSORS: HET SPONSORINTERVIEW

Zorg dat u uw sponsors laat zien dat u ze waardeert!

Een goede manier om aandacht aan uw sponsors te geven is door ze in de spotlight te zetten. Een leuke methode is het sponsorinterview.  Interview een sponsor en zet dit interview op de website, op Facebook, Twitter en in de (electronische) nieuwsbrief.

Interview elke maand een nieuwe sponsor. Het is zo gebeurd en u oogst heel veel waardering van uw sponsors. U kunt eenvoudig een paar maanden vooruit werken. Stuur de interviews alvast naar de geselecteerde sponsors voor de komende maanden.

Klik hier voor een kant-en-klaar interview met slimme vragen

 

SNERTWERKEN: EEN GROOT SUCCES BIJ DE HEEMSKERKSE Golfclub

Misschien heeft u de afgelopen maanden uw netwerkbijeenkomst voorbereid en zal het evenement binnenkort plaatsvinden. Dan is het natuurlijk leuk om te weten dat het echt succesvol is. De Heemskerkse Golfclub heeft het evenement inmiddels achter de rug en de reacties en de resultaten waren enorm positief.

Klik hier voor een verslag op de website van de Heemskerkse.

 

Ik help u in 5 stappen naar een succesvolle bijeenkomst

Ik help u in stappen met het organiseren van een dergelijke succesvolle bijeenkomst. Vorige maand vroeg ik u stap 3 van de 5 stappen van organisatie uit te voeren. Nu is het tijd voor stap 4: het evenement zelf en stap 5: de opvolging.

Klik hier voor alle informatie over het netwerkevenement

 

MEER INKOMSTEN VOOR UW VERENIGING: 3 CONCEPTEN DIE GELD OPLEVEREN

Er zijn allerlei initiatieven die clubs eenvoudig extra geld kunnen opleveren. Het is heel nuttig om te weten dat deze mogelijkheden er zijn. Ik licht er een drietal uit:

Kans 1: OnzeClubwinkel: Wist u dat uw vereniging kan verdienen aan alle internetaankopen die leden doen bij 600 webwinkels? Dat is precies wat OnzeClubwinkel doet. Een lid gaat via OnzeClubwinkel naar BOL.com en doet daar een aankoop. Doordat hij dit via OnzeClubwinkel doet krijgt hij direct geld terug op zijn aankoop. Tegelijkertijd wordt ook de vereniging beloond. Meer weten? Zie:www.sponsorvisie.nl/onzeclubwinkel

Kans 2: EcoSupporter: help het milieu en tegelijkertijd de verenigingskas. Plaats verzamelbakken voor kleding, frituurvet en electrische apparaten  op uw terrein en verdien tot wel € 4.000,- per jaar. Zie voor meer informatie:www.ecosupporter.nl

Kans 3: Club Energie: Twee op de drie huishoudens kan tot € 500 besparen door over te stappen naar een andere energieleverancier (bron: RTL Nieuws). Elk lid dat overstapt naar Club Energie levert uw vereniging tot €80,- op. Hoeveel leden heeft u? Dan weet u dat hier winst te halen is! Meer weten? Zie voor meer informatie: www.clubenergie.nu

Promoot deze initiatieven via het SponsorPortaal

Uiteraard faciliteren wij via het SponsorPortaal en de NarrowCasting de actieve promotiemogelijkheden voor deze initiatieven. Dit zal zeker helpen om deze acties tot een succes te maken. Er zijn zelfs al kant-en-klare advertenties beschikbaar. 

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

 

MAILING AAN UW SPONSORS

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsor wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: http://www.sponsorvisie.nl/sponsortip-10-zorg-voor-impact/

Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Uiteraard staat het u vrij om onze tips zelf aan u sponsors te verzenden. Wilt u toch dat wij uw sponsors de tips toesturen? Laat het ons dan even weten.