Nieuws 01-08-2014

HET ADVIES VAN DE SPONSORMAN

In deze nieuwsbrief:
–      Wervingstip: Zorgverzekeringen
–      Mailservice: 12 keer per jaar actief contact met uw sponsors
–      Crowdfunding voor Clubs: 2 nieuwe workshops!
–      Mailing aan uw sponsors: Tip 13
–      Nieuw! Begin en einddata voor narrowcasting-items
–      Extra informatie via Social Media

DE WERVINGSTIP VAN DE SPONSORMAN: ZORGVERZEKERINGEN

SponsorMan Zorgverzekeringen 260x200

Per 1 januari van elk jaar kunnen mensen overstappen naar een nieuwe zorgverzekering. Dit kan behoorlijk wat geld schelen en het is hét acquisitiemoment voor de zorgverzekeraars. Vanaf september wordt er hiervoor dan ook volop voor geadverteerd en daarom is het nu een goed moment om met de lokale verzekeringsadviseur of verzekeraar contact op te nemen.

 

Een voorbeeldbrief vindt u hier terug. 

 

MEER AANDACHT VOOR UW SPONSORS:
DE MAILSERVICE: 12 KEER PER JAAR ACTIEF CONTACT MET UW SPONSORS?

SponsorMan e-mailaservice 260x200

Elke maand vindt u in deze nieuwsbrief een tip terug die u aan uw sponsors kunt doorsturen. Bent u hier niet aan toegekomen? Dat is natuurlijk niet zo gek. Er is zo veel te doen. Maar het is wel erg zonde! Door de tips te sturen horen uw sponsors elke maand van u. Elke maand ontvangen ze een tip hoe ze meer uit hun sponsoring kunnen halen en dat wordt niet alleen positief ervaren, de sponsors doen er ook wat mee. Wij zien na elke mailing een piek in het gebruik van het SponsorPortaal!

 

Wilt u voortaan ook automatisch 12 keer per jaar aandacht aan uw sponsors geven? Stuur dan een mail naar info@sponsorvisie.nl. Wij regelen het dan direct voor u.

 

Klik hier voor de tip van deze maand en een overzicht van alle tips die wij tot nu toe gegeven hebben.

 

CROWDFUNDING VOOR CLUBS: 2 NIEUWE WORKSHOPS

SponsorMan iPad Crowdfunding voor Sport 260x200

Een nieuw seizoen, dus tijd voor nieuwe workshops. De eerste twee workshops (in Heemskerk en Wassenaar) zijn gepland en u kunt zich via onderstaande button inschrijven.

De workshops worden zeer enthousiast ontvangen. Een van de reacties:

“Het was inspirerend. kwartjes zijn wat dieper gezakt en ik heb zin om de kennis te delen met de sponsorcommissie van AS80. Ik geef de workshop een 9.”

Niek Sinke, Sponsorcommissie AS80

Crowdfunding voor Clubs is hét crowdfundingplatform voor uw club, waarmee u direct en zonder voorinvestering met Crowdfunding aan de slag kunt. U vindt heel veel informatie op de website, maar om u op weg te helpen met deze nieuwe kans organiseren wij de workshops. Ik raad u dan ook van harte aan één van deze workshops bij te wonen.

 

MAILING AAN UW SPONSORS

SponsorMan e-mailaservice 260x200Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsor wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: http://www.sponsorvisie.nl/sponsortip-14-beseft-u-hoe-groot-het-bereik-is/

 

Indien u nog niet bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Het staat u vrij om onze tips zelf aan u sponsors te verzenden. Komt u hier niet aan toe? Dan is het wel zo makkelijk als wij uw sponsors elke maand namens u de tip toesturen. Meldt u in dat geval aan voor de mailservice door een e-mail te sturen naar: info@sponsorvisie.nl.

 

NIEUW! BEGIN- EN EINDDATA VOOR NARROWCASTING-ITEMS

SponsorMan Interview 260x200

SponsorVisie is continu bezig met het doorontwikkelen van de producten. Zo hebben wij een nieuwe website online, zie: www.sponsorvisie.nl, lanceren wij binnenkort een nieuwe vormgeving van het SponsorPortaal en hebben wij weer een verbetering doorgevoerd in de NarrowCasting. Het is nu mogelijk om aan eigen items een begin- en einddatum te koppelen, waardoor deze alleen op het scherm verschijnen als het van toepassing.

Dit voorkomt dat aankondigingen na een evenement nog op het scherm langs komen. Maar u kunt bijvoorbeeld ook  alle balsponsors van de week vooruit plannen. Heel erg handig!

 

EXTRA INFORMATIE VIA SOCIAL MEDIA

SponsorMan laptop Social Media 260x200

SponsorVisie is ook te vinden op Facebook en Twitter. Op deze social media plaatsen wij regelmatig extra informatie, tips en trucs en houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Sinds kort plaatsen wij ook regelmatig een redactioneel stuk waarin wij u en anderen aan het denken zetten op het vlak van de sponsoring van de lokale sportvereniging. Kijk bijvoorbeeld eens naar het volgende artikel: http://www.sponsorvisie.nl/sponsoring-van-exposure-naar-impact/

 

Kortom voldoende reden om u aan te melden bij onze Social Media pagina’s:

 

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

 

En blijf op de hoogte!