Nieuws 01-09-2014

Het Advies van de SponsorMan

In deze nieuwsbrief:

–      Wervingstip: Kerstpakketten

–      Aandachtstip: mail een websitetekst aan uw sponsors

–      Leer alles over Crowdfunding!

–      Mailing aan uw sponsors: Tip 15 

–      Nieuws! Het SponsorPortaal is volledig vernieuwd

–      Succesvol: Member-get-Memberactie

–      Extra informatie via Social Media

DE WERVINGSTIP VAN DE SPONSORMAN: KERSTPAKKETTEN

SponsorMan nieuwe ledenpakket

Het eind van het jaar geven weer heel veel bedrijven een kerstpakket aan hun medewerkers, of een relatiegeschenk aan hun beste relaties.

Voor veel bedrijven is dit een kans. Denk aan de horecagroothandel en de wijnhandel. Zij zijn nu naarstig op zoek naar de inkopers bij bedrijven. Uw vereniging kan hierin een cruciale rol spelen. Uiteraard met reguliere advertentie-uitingen, maar ook met een speciale actie voor uw sponsors. Misschien wel met een voorbeeldkerstpakket?

Klik hier voor een voorbeeldbrief die u zo kunt versturen.

 

AANDACHTSTIP VAN DE SPONSORMAN: MAIL EEN WEBSITETEKST AAN UW SPONSOR 

SponsorMan idee 260x200 bedankt

U bent natuurlijk heel erg blij met uw sponsors. Maar laat u dat wel eens weten? Misschien wel niet vaak genoeg.

Uw sponsors zijn waarschijnlijk ook heel trots dat zij uw sponsor zijn, maar laten zij dat ook aan hun klanten, medewerkers en relaties weten? Waarschijnlijk ook niet vaak genoeg…

Deze maand slaan wij 2 vliegen in 1 klap. Stuur deze maand een mailtje met de titel “Bedankt voor uw sponsoring!”.

Hiervoor kunt u deze tekst gebruiken.

LEER ALLES OVER CROWDFUNDING

SponsorMan iPad Crowdfunding voor Sport 260x200

Crowdfunding is de nieuwe trend in fondsenwerving. Vanaf nu kunt u ook binnen uw vereniging deze kans benutten. Zonder poespas en onnodige kosten. Hoe u deze kans kunt benutten leert u in de gratis workshop Crowdfunding voor Clubs.

 

De workshops worden zeer enthousiast ontvangen. Een van de reacties:

“Het was inspirerend. kwartjes zijn wat dieper gezakt en ik heb zin om de kennis te delen met de sponsorcommissie van AS80. Ik geef de workshop een 9.”

Niek Sinke, Sponsorcommissie AS80

Crowdfunding voor Clubs is hét crowdfundingplatform voor uw club, waarmee u direct en zonder voorinvestering met Crowdfunding aan de slag kunt. U vindt heel veel informatie op de website, maar om uAanmelden button 2 op weg te helpen met deze nieuwe kans organiseren wij de workshops. Ik raad u dan ook van harte aan één van deze workshops bij te wonen.

MAILING AAN UW SPONSORS

SponsorMan e-mailaservice 260x200


Zoals u weet geven wij u elke maand een tip voor uw sponsors die u aan uw sponsors door kunt sturen. Met deze tip wijst u uw sponsorwijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Als u zich heeft aangemeld voor de e-mailservice wordt de mail automatisch door ons aan uw sponsors verzonden.

De tip van deze maand vindt u via de volgende link:

http://www.sponsorvisie.nl/sponsortip-15-nieuw-sponsorportaal-pas-uw-presentatie-aan

Wilt u ook dat wij geautomatiseerd deze tip aan uw sponsors sturen maar heeft u zich nog niet aangemeld voor de mailservice? Meldt u in dat geval aan door een e-mail te sturen naar: info@sponsorvisie.nl.

NIEUWS! HET SPONSORPORTAAL IS VOLLEDIG VERNIEUWD

 SponsorMan Interview 260x200

U weet het vast al! We hebben een nieuw SponsorPortaal gelanceerd. De sponsors hebben hiermee een nog mooier platform en het is ook volledig geschikt voor mobiel. Heeft u het nog niet gezien? Klik dan hier voor een voorbeeld.

SUCCESVOL: MEMBER-GET-MEMBERACTIE

SponsorMan idee 240x200 member-get-member

Afgelopen maand heeft SV Olympia’25 zich aangemeld als nieuwe licentiehouder. Olympia’25 was door ASV Fortius met ons in contact gebracht via het member-get-member systeem (klik hier voor meer info). Dit levert Olympia’25 een geweldige sponsoroplossing en ASV Fortius € 200,- op! Dat is nog eens win-win!

EXTRA INFORMATIE VIA SOCIAL MEDIA

SponsorMan laptop Social Media 260x200

SponsorVisie is ook te vinden op Facebook en Twitter. Op deze social media plaatsen wij regelmatig extra informatie, tips en trucs en houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Sinds kort plaatsen wij ook regelmatig een redactioneel stuk waarin wij u en anderen aan het denken zetten op het vlak van de sponsoring van de lokale sportvereniging. Kijk bijvoorbeeld eens naar het volgende artikel:

Gemeente en overheid, ga toch sponsoren!

Kortom voldoende reden om u aan te melden bij onze Social Media pagina’s:

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!