Nieuws 01-11-2013

HET ADVIES VAN DE SPONSORMAN

Voor u het weet is het Kerst…

Het is slim om uw sponsors een keer of twee per seizoen te wijzen op de kans die adverteren op uw SponsorPortaal, uw website en narrowcastingscherm biedt. Sinterklaas is met (al dan niet) zwarte Pieten bijna weer in het land en ook de feestdagen zijn dichterbij dan we soms beseffen. Voor veel detailhandelaren is het laatste kwartaal het belangrijkste.

Nu is dan ook een goed moment om uw sponsors weer eens wakker te schudden. Wij raden u aan deze brief naar uw  sponsors  te versturen. Ook is het goed om dit nieuwsbericht, bedoeld voor uw leden, op de website van uw vereniging en in uw nieuwsbrief te plaatsen.

Extra kans voor OnzeClubwinkel

OnzeClubwinkel is al enkele weken actief. Vorige maand adviseerde ik u om de eerste 3 stappen van de het stappenplan tot succes met OnzeClubwinkel te doorlopen. Heeft u dat al gedaan?

Mocht dit niet zo zijn dan raad ik u, met het oog op de aankomende feestdagen en de vele internetaankopen die dan plaatsvinden, aan om dit alsnog te doen.

Klik hier om naar het stappenplan te gaan.

DE WERVINGSTIP VAN DE SPONSORMAN: WINTERBANDEN 

We hebben een aantal winderige dagen achter de rug. De herfst doet zijn intrede. Het wordt kouder en er valt meer (winterse) neerslag. Hét moment om winterbanden aan te schaffen!

Het is juist nu slim om de lokale autobedrijven te wijzen op de kans die uw vereniging biedt en hen als sponsor aan u te binden. U kunt hiervoor de volgende brief gebruiken. 

Klik hier voor de voorbeeldbrief

Mailing aan uw sponsors

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsor wijzen op de kansen die in actief sponsoren liggen. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt hier.

Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Wilt u toch dat ook uw sponsors onze tips ontvangen? Laat het ons dan even weten.

Vragen of tips?
Heeft u tips of vragen voor de SponsorMan en helpt u zo andere verenigingen? Of wilt u ook weten hoe u de tips van de SponsorMan kunt ontvangen? Tips en vragen zijn altijd welkom en kunt u mailen aan sponsorman@sponsorvisie.nl.