Nieuws 02-01-2014

Snertwerken: organiseer een netwerkbijeenkomst in maart!

 

 

 

 

 

 

Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Het zakelijk netwerk dat achter de vereniging schuilgaat bijvoorbeeld.

Veel clubs organiseren daarom sponsorbijeenkomsten. Het is echter vaak lastig om sponsors in groten getale hierop af te laten komen en hierin schuilt gevaar. Namelijk dat de bijeenkomst niet als waardevol wordt ervaren en vooral geld kost.

Ik help u in 5 stappen naar een succesvolle bijeenkomst

De komende maanden ga ik u helpen met het organiseren van een succesvolle bijeenkomst. Deze maand geef ik u vooral informatie over de aard van het evenement en vraag ik u stap 1 van de 5 stappen van organisatie uit te voeren. Begin februari en begin maart kunt u vervolgens met de volgende stappen aan de gang.

Het lijkt op het eerste gezicht misschien veel werk. Dat valt echter wel mee. ik geef u uitgebreid informatie, maar bespaar u daarmee uiteindelijk veel tijd. Bovendien zijn de werkzaamheden verdeeld over 3 maanden waardoor het goed te doen is!

Klik hier voor alle informatie over het netwerkevenement

Goede voornemens, kansen voor uw sponsors

 

 

 

 

 

 

Een nieuw jaar. Tijd voor goede voornemens! Wijs uw leden op de mogelijkheden om deze goede voornemens in te laten vullen door de sponsors. Bijvoorbeeld het vinden van een nieuwe baan bij het uitzendbureau dat de vereniging sponsort. Plaats dit bericht in uw digitale nieuwsbrief en op uw website.

DE WERVINGSTIP VAN DE SPONSORMAN: OPEN DAGEN 

 

 

 

 

 

 

Het nieuwe jaar is net begonnen, maar het schooljaar is alweer halverwege. Vooral voor leerlingen in groep 8 en eindexamenleerlingen breekt een spannende tijd aan. Uiteraard met de Cito-toets, maar ook met de school- of studiekeuze. Veel middelbare scholen hebben in de eerste maanden van het jaar open dagen om leerlingen te helpen bij hun schoolkeuze.

Hetzelfde geldt overigens voor Hogescholen en Universiteiten, maar dan uiteraard voor de eindexamenkandidaten.

Heeft u veel jeugd op de club? Dan bent u heel waardevol voor deze opleidingsinstituten. Benader deze dus om sponsor te worden, met als trekker de communicatie van de open dagen. Een voorbeeldbrief vindt u hier terug.

Mailing aan uw sponsors

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsor wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: http://www.sponsorvisie.nl/sponsormail-8-sponsortip-7-maak-het-uzelf-makkelijk

Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Uiteraard staat het u vrij om onze tips zelf aan u sponsors te verzenden. Wilt u toch dat wij uw sponsors de tips toesturen? Laat het ons dan even weten.

Vragen of tips?

Heeft u tips of vragen voor de SponsorMan en helpt u zo andere verenigingen? Of wilt u ook weten hoe u de tips van de SponsorMan kunt ontvangen? Tips en vragen zijn altijd welkom en kunt u mailen aan sponsorman@sponsorvisie.nl.