Nieuws 02-06-2014

HET ADVIES VAN DE SPONSORMAN

In deze nieuwsbrief:

–      Wervingstip: Zomerfitness

–      Meer aandacht voor uw sponsors: Sponsor-de-Sponsor

–      Crowdfunding voor Clubs: 2 extra kansen!

–      Verdien € 200,-!

–      Mailing aan uw sponsors: Tip 12

 

DE WERVINGSTIP VAN DE SPONSORMAN: ZOMERFITNESS

SponsorMan Fitness 260x200

 

 

De competitie in veel sporten is voorbij en het strandseizoen komt eraan. Genoeg reden voor veel van uw leden om fit te willen blijven. Benader nu lokale fitnesscentra en biedt ze de mogelijkheid om een zomerarrangement onder de aandacht te brengen.

 

Een voorbeeldbrief vindt u hier terug.

 

MEER AANDACHT VOOR UW SPONSORS: SPONSOR DE SPONSOR

SponsorMan Sponsor de Sponsor 260x200

Vorige maand hebben wij het nieuwe ledenpakket geïntroduceerd. Dit zorgt ervoor dat sponsors in het nieuwe seizoen direct onder de aandacht zullen zijn bij nieuwe leden.

Veel sponsors zijn echter vooral geïnteresseerd in het leggen van zakelijke contacten. Dus deze maand een concept om dit te bewerkstelligen. Daar hebben wij ook een mooie oplossing voor. Het Sponsor de Sponsor pakket. Een pakket waarin elke sponsor een speciaal aanbod kan doen aan de andere sponsors. Dit kunt u dan bij de start van het seizoen aan alle sponsors communiceren en uiteraard kunnen al deze aanbiedingen ook een plek krijgen in het SponsorPortaal.

Klik hier voor een brief waarmee u uw sponsors kunt vragen een sponsor-de-sponsor-aanbieding aan te leveren.

 

CROWDFUNDING VOOR CLUBS: 2 EXTRA KANSEN

SponsorMan iPad Crowdfunding 260x200

Crowdfunding is de nieuwe trend in fondsenwerving. Vanaf nu kunt u ook binnen uw vereniging deze kans benutten. Zonder poespas en onnodige kosten.

Wij introduceren Crowdfunding voor Clubs. Hét crowdfundingplatform voor uw club, waarmee u direct en zonder voorinvestering aan de slag kunt.

2 extra workshops
We hebben de eerste ronde workshops gisteren afgesloten met een workshop bij Schaerweijde. De reacties van deelnemers zijn zodanig enthousiast dat wij 2 extra workshops hebben ingepland. In 17 juni in Hilversum en 25 juni in Zwolle. Er zijn slechts beperkt plaatsen beschikbaar, dus schrijf u direct in.

Aanmelden button

MEMBER-GET-MEMBERACTIE, VERDIEN € 200,-!

Sponsorman Resultaat telt 260x200

Uit de enquête van onze stagiaire Muriel is gebleken dat 74% van onze relaties ons graag zou aanbevelen aan andere verenigingen. Dat is natuurlijk iets waar wij enorm trots op zijn!

Reden voor ons om een Member-get-Memberactie te lanceren. Via dit formulier kunt u ons in contact brengen met een andere vereniging. Als deze vervolgens een licentie van SponsorVisie afneemt, belonen wij uw vereniging met een eenmalige korting van € 200,-!

MAILING AAN UW SPONSORS

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsor wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link:

http://www.sponsorvisie.nl/sponsortip-12-een-keer-klaar-voor-het-hele-jaar/

Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Uiteraard staat het u vrij om onze tips zelf aan u sponsors te verzenden. Wilt u toch dat wij uw sponsors de tips toesturen? Laat het ons dan even weten.