Nieuws 02-09-2013

ONZECLUBWINKEL  BIJNA ACTIEF

Deze week zullen wij OnzeClubwinkel activeren. U zult in het beheersysteem een link krijgen waarmee u direct kunt inloggen bij het beheer van onze clubwinkel.

In deze beheeromgeving vindt u alle benodigde informatie terug en kunt u ook aangeven welke webwinkels u niet actief wilt hebben in OnzeClubwinkel.

U krijgt per e-mail bericht zodra u de beheeromgeving voor OnzeClubwinkel ook voor u beschikbaar is. In de loop van volgende week zullen wij vervolgens OnzeClubwinkel activeren in uw SponsorPortaal.

TIPS & TRUCS

Communicatietip: De ClubMarkt

Als licentiehouder van het SponsorPortaal heeft u ook een eigen marktplaats tot uw beschikking. De start van het nieuwe seizoen is het ideale moment om deze faciliteit onder de aandacht te brengen. Stuur dus een nieuwsbericht naar al jullie leden. Een voorbeeld van het nieuwbericht vindt u op www.sponsorvisie.nl/clubmarkt.

Sponsorwerving: De sportwinkel en wintersport

September is de maand waarin heel veel (nieuwe) sportartikelen worden aangeschaft. Informeer daarom de lokale sportwinkel over de mogelijkheden om binnen uw club te adverteren.

Ook is dit hét moment om een wintersport te boeken. Benader de lokale reisbureau’s dan ook nu.

Een voorbeeldbericht voor de sportwinkel en de reisorganisatie vindt u op:

www.sponsorvisie.nl/september

Mailing aan uw sponsors

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsor wijzen op de kansen die er liggen in actief sponsoren. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link:

http://www.sponsorvisie.nl/sponsormail-3-tip-2-wissel-uw-uiting-regelmatig/

Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Wilt u toch dat ook uw sponsors onze tips ontvangen? Laat het ons dan even weten.