Nieuws 02-10-2013

Is het een vogel? is het een vliegtuig? Nee, het is de De SponsorMan!
SponsorVisie introduceert uw redder in (sponsor)nood: De SponsorMan. SponsorVisie hielp u al bij uw sponsorbeleid en stond u al met raad en daad terzijde, maar vanaf nu is er de SponsorMan. Hij zal u nog actiever ondersteunen.
Maandelijks advies en hulp bij sponsorwerving
Niet alleen voorziet hij u maandelijks van goed advies over het gebruik van Het SponsorPortaal, NarrowCasting, de ClubMarkt en OnzeClubWinkel, maar hij gaat u ook helpen bij uw sponsorwerving.

Elke maand geeft hij u een sponsorwervingsadvies. Welk type bedrijf kunt u nu het beste benaderen en op welke manier kunt u dit aanpakken? Soms is dat lastig. De SponsorMan maakt het u makkelijk. Niet alleen zorgt hij dat u zich richt op het type bedrijf waar u een grote kans op succes heeft, maar hij levert u ook een complete wervingsbrief die u zo kunt versturen.

30 minuten
Door de tips van de SponsorMan en het wervingsadvies ontstaat er structuur in zowel uw communicatie over het systeem, maar ook in uw sponsorwerving. De SponsorMan wijst u de weg en zorgt dat u elke maand in slechts 30 minuten zeer gericht effectief aan de slag kunt.

Vragen of tips?
Heeft u tips of vragen voor de SponsorMan en helpt u zo andere verenigingen? Tips en vragen zijn altijd welkom en kunt u mailen aansponsorman@sponsorvisie.nl.

HET ADVIES VAN DE SPONSORMAN

Sinds 2 weken is Onzeclubwinkel actief in het SponsorPortaal. Met dit geweldige systeem kunt u uw leden direct korting laten hebben bij 600 webwinkels en pikt uw vereniging een graantje mee. Bij elke aankoop door een clublid krijgt de club een bonus. Dat loopt al snel heel aardig op!

Hoe wordt u succesvol?
De truc is om zo veel mogelijk leden te informeren over het voordeel dat ze zelf hebben door via Onzeclubwinkel te winkelen en ze een account te laten aanmaken. Door 5 stappen te doorlopen zorgt u direct voor nieuwe inschrijvingen van leden bij Onzeclubwinkel én nieuwe inkomsten voor uw vereniging.

Als u deze maand stap 1, 2 en 3 van het stappenplan doorloopt, bent u in 15 minuten al een heel eind op weg!

Klik hier voor de 5 stappen.

DE WERVINGSTIP VAN DE SPONSORMAN: DE VUURWERKHANDEL 

Ja, u leest het goed: Vuurwerkhandel. Hoewel pas eind december daadwerkelijk vuurwerk mag worden verkocht zijn de vuurwerkhandelaren nu al bezig met de voorbereidingen. De inkoop is geregeld en de folders en brochures worden op dit moment gedrukt. Het ideale moment om de lokale vuurwerkbedrijven te wijzen op de kans die uw vereniging biedt en hen als sponsor aan u te binden. U kunt hiervoor de volgende brief gebruiken.

Klik hier voor de voorbeeldbrief

Mailing aan uw sponsors
Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsor wijzen op de kansen die er liggen in actief sponsoren. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: http://www.sponsorvisie.nl/sponsormail-5-sponsortip-4-voorkom-verwarring/

Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Wilt u toch dat ook uw sponsors onze tips ontvangen? Laat het ons dan even weten.