Nieuws 03-03-2014

HET ADVIES VAN DE SPONSORMAN

In deze nieuwsbrief:

–      Wervingstip: Huiswerkbegeleiding

–      Verdien € 2.500,- en zet uw penningmeester in het zonnetje

–      Reminder Enquête

–      Snertwerken: Stap 3

–      Wist u dat? Nieuwe ontwikkelingen

–      Mailing aan uw sponsors: Tip 9

DE WERVINGSTIP VAN DE SPONSORMAN: HUISWERKBEGELEIDING 

De examenperiode is in aantocht. Tijd om nog even extra bij te spijkeren.

Heeft u veel jeugdleden? Dan is dit de periode om de lokale bijles- en huiswerkbegeleidingsinstituten aan te schrijven.

Benader deze om sponsor te worden. Een voorbeeldbrief vindt u hier terug.

VERDIEN € 2.500,- EN ZET UW PENNINGMEESTER IN HET ZONNETJE

De Penningmeester van het Jaar verkiezing 2014 gaat vandaag van start! 

Doet de penningmeester van uw club onmisbaar werk? Zet uw penningmeester dan een keer in het zonnetje. Ga naar www.penningmeestervanhetjaar.nl en stuur hem of haar een persoonlijk bedankje! Ook is het mogelijk uw penningmeester te nomineren voor de verkiezing ‘Penningmeester van het Jaar’, waarna de meest uitzonderlijke penningmeester wordt verkozen. De oproep om uw penningmeester te bedanken en te nomineren loopt tot en met 2 april 2014.

Mooi meegenomen: De Penningmeester van het Jaar wint €2.500,- voor de clubkas!

Nomineer uw penningmeester:
Vanaf vandaag kunt u uw penningmeester nomineren of bedanken via de volgende link:
http://www.penningmeestervanhetjaar.nl/nomineren/

Promoot uw penningmeester via het SponsorPortaal:

Met het SponsorPortaal en de NarrowCasting is het heel eenvoudig om uw penningmeester te promoten. Stuur een mailtje naar sponsorman@sponsorvisie.nl en ik activeer een actie op uw website of uw narrowcastingscherm!

REMINDER ENQUÊTE! MEER INZICHT IN 10 MINUTEN

Onze stagiaire Muriel doet een onderzoek onder alle onze relaties.

We bedanken de clubs die de enquête al hebben ingevuld, maar hebben nog een aantal extra respondenten nodig. Zou u ook de moeite willen nemen? Het kost maar 10 minuten van uw tijd en geeft u en ons meer inzicht.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

 

 

SNERTWERKEN STAP 3: ORGANISEER EEN NETWERKBIJEENKOMST IN MAART!

 

Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Het zakelijk netwerk dat achter de vereniging schuilgaat bijvoorbeeld.

Veel clubs organiseren daarom sponsorbijeenkomsten. Het is echter vaak lastig om sponsors in groten getale hierop af te laten komen en hierin schuilt gevaar. Namelijk dat de bijeenkomst niet als waardevol wordt ervaren en vooral geld kost. 

Ik help u in 5 stappen naar een succesvolle bijeenkomst

Ik help u in stappen met het organiseren van een succesvolle bijeenkomst. Vorige maand vroeg ik u stap 2 van de 5 stappen van organisatie uit te voeren. Nu is het tijd voor stap 3: het sturen van de bevestiging en eventueel het uitnodigen van externe netwerkers, zoals de lokale businessclub.

Klik hier voor alle informatie over het netwerkevenement

WIST U DAT?

Het SponsorPortaal is continu in ontwikkeling. Hierbij de nieuw toegevoegde faciliteit:

Voor voetbalclubs:

Uw sponsors zijn nu ook zichtbaar in de KNVB Dataservice. Er zijn twee banners zichtbaar waarin de acties van uw sponsors in te zien zijn en bovenin verschijnt de logobalk. Zoals bekend zijn de uitingen van uw sponsors afwisselend te zien met die van de KNVB.

De KNVB Dataservice zorgt ervoor dat u automatisch de beschikking heeft over de actuele programma’s, uitslagen en competitiestanden. Meer informatie over de KNVB Dataservice vindt u op www.knvbdataservice.nl.

MAILING AAN UW SPONSORS

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsor wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: http://www.sponsorvisie.nl/sponsortip-9-vraag-feedback/

Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Uiteraard staat het u vrij om onze tips zelf aan u sponsors te verzenden. Wilt u toch dat wij uw sponsors de tips toesturen? Laat het ons dan even weten.
Vragen of tips?
Heeft u tips of vragen voor de SponsorMan en helpt u zo andere verenigingen? Of wilt u ook weten hoe u de tips van de SponsorMan kunt ontvangen? Tips en vragen zijn altijd welkom en kunt u een e-mailsturen naar sponsorman@sponsorvisie.nl.