Nieuws 04-03-2013

Gebruiksgemak nieuwe beheeromgeving sponsors
SponsorVisie heeft de Sponsorinlog voor uw sponsors verder ontwikkeld. De nieuwe beheeromgeving is nog toegankelijker, overzichtelijker en het geeft u als vereniging de mogelijkheid uw sponsor, zonder uw tussenkomst, zijn mogelijkheden (betaald) te upgraden. Dat betekent meer redenen voor uw sponsors verbonden te blijven aan uw vereniging. Deze maand lanceren wij de nieuwe Sponsorinlog, uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.
Sponsorvisie neemt communicatie naar uw sponsors over
Om uw werkzaamheden als vereniging te verlichten zal SponsorVisie de communicatie van de mogelijkheden en ervaringen van het SponsorPortaal rechtstreeks naar uw sponsors communiceren. Doordat wij nu alle mogelijkheden en kansen die het SponsorPortaal biedt communiceren, wordt u veel werk bespaard. Wij willen met uw goedkeuring de sponsors uit uw naam op de hoogte houden van de ontwikkelingen en mogelijkheden die het SponsorPortaal biedt. Als meer sponsors het SponsorPortaal gebruiken stijgen ook uw inkomsten.
Handleiding NarrowCasting beschikbaar
Er is sinds kort een handleiding NarrowCasting aanwezig in de beheeromgeving. U wordt stap voor stap geïnformeerd over het gebruik van ons product. Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen over deze handleiding? Stuur dan een e-mail naar:info@sponsorvisie.nl.
 Formaten afbeeldingen in het SponsorPortaal
Wij krijgen regelmatig vragen over de afbeeldings-formaten van de banners op de website en op de NarrowCasting. In het beheersysteem staat hier al veel informatie over, maar wij hebben nu ook een handleiding “Instructie Afbeeldingsformaten Sponsoruitingen” gemaakt met een uitgebreide omschrijving. Klik hier om deze te bekijken!
Tips
Bestond er maar een gegarandeerde formule voor een goede advertentie. Die garanties bestaan niet. Maar er zijn wel een aantal handvatten die sponsors kunnen gebruiken. In onze  mailing aan sponsors lichten wij steeds een van de tips uit, maar wij hebben de 10 belangrijke tips ook op onze website geplaatst: Klik hier voor de 10 tips op onze website.