Nieuws 20-08-2014

SponsorPortaal volledig vernieuwd!

Met trots presenteren wij een volledig nieuw SponsorPortaal.  Een omgeving die helemaal is aangepast aan de nieuwste mogelijkheden.

De belangrijkste verbeterpunten op een rij:

  • Een nieuwe frisse vormgeving.
  • De vormgeving past zich aan aan de grootte van het scherm.  Hierdoor is het systeem optimaal zichtbaar op elk scherm, ook op tablet en mobiel.
  • Een touch interface. Het SponsorPortaal is volledig ingesteld op touchbediening.
  • Een door de vereniging in te stellen homepage. Hierdoor is de club volledig vrij om eigen informatie en eigen presentatie toe te voegen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een agenda met aankomende evenementen.
  • Nog betere presentatie van alle acties. Overal binnen het SponsorPortaal worden de actieve acties van sponsors gepresenteerd. Hierdoor worden bezoekers verleid om meer acties te bekijken.
  • Vrije invoer door sponsors en club.  Sponsors en de club kunnen nu veel eenvoudiger hun eigen presentatie vormgeven en afbeeldingen en video’s toevoegen. Hierdoor kan de presentatie beter aansluiten bij de eigen huisstijl.

Een demo-omgeving vindt u via www.sponsorportaal.nl/demo, uw eigen SponsorPortaal vindt u via www.sponsorportaal.nl/domeinnaamclub of via uw eigen website.

Informeer uw sponsors

Gebruik de volgende brief om uw sponsors over het nieuwe SponsorPortaal te informeren:

Onderwerp: Uw presentatie nog verder verbeterd met ons nieuwe SponsorPortaal!

Beste [naam sponsor],

Wij hebben goed nieuws! De omgeving waarin wij onze sponsors en dus ook uw bedrijf presenteren is vernieuwd en dit heeft een aantal grote voordelen:

  • Een touch interface. Het SponsorPortaal is volledig ingesteld op touchbediening.
  • Vrije invoer.  U kunt nu veel eenvoudiger uw eigen presentatie vormgeven en afbeeldingen en video’s toevoegen. Hierdoor kan uw presentatie nog beter aansluiten bij uw eigen huisstijl.
  • Nog betere presentatie van alle acties. Overal binnen het SponsorPortaal worden de actieve acties van sponsors gepresenteerd. Hierdoor worden bezoekers verleid om meer acties te bekijken.

Pas uw presentatie aan en plaats een advertentie!
Ga naar ons nieuwe SponsorPortaal: [sponsorportaal.nl/domeinnaamclub] en neem een kijkje. Wilt u zelf ook uw bedrijfspresentatie aanpassen en een advertentie plaatsen, vraag dan inlogcodes bij ons aan.

De komende tijd zullen wij het SponsorPortaal ook actief onder de aandacht brengen bij onze leden, dus het is nu extra interessant om een advertentie te plaatsen. Heeft u vragen over het systeem of het gebruik van het systeem? Neem dan contact op met SponsorVisie via support@sponsorvisie.nl. Zij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,

[naam contactpersoon]
[naam vereniging]

Screenshot nieuwe portaal