Nieuws 22-03-2013

Nieuw beheersysteem voor uw sponsors

Als gebruiker van ons SponsorPortaal bent u bekend met de grote voordelen van de samenwerking met SponsorVisie. Wij investeren voortdurend om onze service, mogelijkheden en het gemak van ons SponsorPortaal te verbeteren, zodat u als vereniging optimaal profiteert van onze diensten. Zoals u weet is het voor uw sponsors financieel aantrekkelijk om gebruik te maken van ons SponsorPortaal. Onder andere de mogelijkheid voor uw sponsors om eenvoudig advertenties te kunnen plaatsen geeft uw sponsors een  aanzienlijk beter rendement dan slechts het tonen van een bedrijfslogo op uw website. De kans voor uw sponsors om zich middels het SponsorPortaal exclusief en interactief aan uw leden te presenteren als trotse sponsor van uw vereniging is uniek in Nederland: het versterkt de band tussen u als vereniging, de sponsors en uw leden.

Ook NarrowCasting is een prachtige manier voor uw sponsor om een specifieke doelgroep (te weten de leden en bezoekers van uw vereniging) te bereiken door middel van de beeldschermen in uw clubhuis. Sportsponsoring kent een zeer positieve associatie en de uitstraling die u als vereniging heeft straalt ook af op uw sponsors. Hoe meer sponsors gebruik maken van het SponsorPortaal, hoe meer u als vereniging financieel profiteert.

Om de werkzaamheden van uw sponsorcommissie te vereenvoudigen en het gemak voor uw sponsors te optimaliseren, introduceren wij volgende week ons nieuwe beheersysteem voor uw sponsors. Hiermee wordt het nog eenvoudiger voor uw sponsor de mogelijkheden van het SponsorPortaal te ervaren en te gebruiken. Het presenteren van de sponsor aan de leden, het wijzigen van de eigen gegevens en het maken van  een advertentie op uw website, SponsorPortaal of de schermen van uw clubhuis: met een minimale inspanning haalt uw sponsor maximale exposure. In één oogopslag ziet uw sponsor in het nieuwe beheersysteem wat de verschillende mogelijkheden binnen uw vereniging zijn en zonder tussenkomst kan uw sponsor ervoor kiezen zijn mogelijkheden uit te breiden. Dit geeft u de kans de verschillende functionaliteiten van uw SponsorPortaal nog eenvoudiger winstgevend te maken.

“Het nieuwe systeem levert direct veel op voor de vereniging”, vertelt Peter van Baak van SponsorVisie. “Als een sponsor een advertentie op uw website wil plaatsen, kan hij dit nu zelf regelen en betalen zonder dat de vereniging daar zelf tussen zit. De vereniging is geholpen met meer inkomsten en is effectief minder tijd kwijt aan het beheren van de sponsors.”

Dinsdag 2 april a.s. willen wij uw sponsors schriftelijk op de hoogte stellen van de nieuwe mogelijkheden en het nieuwe systeem activeren.  Mocht u niet willen dat wij uw sponsors rechtstreeks op de hoogte brengen dan vernemen wij dat graag van u voor 28 maart a.s.

Mochten er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn dan horen wij dat graag van u. U kunt telefonisch contact opnemen met ons kantoor 020 – 3080647 of u kunt ons mailen info@sponsorvisie.nl