Nieuws 27-04-2014

HET ADVIES VAN DE SPONSORMAN

In deze nieuwsbrief:

–      Sponsorwerving: Evenementen/teamuitjes;

–      Meer aandacht voor uw sponsors: het nieuwe ledenpakket;

–      Nieuw! Crowdfunding voor Clubs;

–      Makkelijk meer inkomsten voor uw club; 

–      Member-get-Memberactie;

–      WK-shop;

–      Mailing aan uw sponsors: Tip 11.

 

DE SPONSORMAN HELPT MET SPONSORWERVING: EVENEMENTEN/TEAMUITJES

SponsorMan Sponswerving Bowling 260x200

Het einde van het seizoen is weer in zicht. Veel teams zullen het jaar afsluiten met een leuk teamuitje. Benader nu lokale evenementenlokaties, zoals bowlingbanen, zwembaden, watersportlocaties en restaurants en biedt ze de mogelijkheid om een teamarrangement onder de aandacht te brengen.

 

Een voorbeeldbrief vindt u hier terug.

 

MEER AANDACHT VOOR UW SPONSORS: HET NIEUWE LEDENPAKKET

SponsorMan nieuwe ledenpakket

Een heel goede manier om de sponsors direct onder de aandacht te brengen van nieuwe leden en zo te zorgen dat ze direct resultaat ervaren uit de sponsoring is het samenstellen van een nieuw ledenpakket.

Vraag sponsors of ze een bijdrage aan dit pakket willen leveren. Dat kan een promotioneel artikel zijn, maar bijvoorbeeld ook een kortingsbon.

 

Klik hier voor een brief waarmee u uw sponsors een bijdrage kunt vragen aan het nieuwe ledenpakket.

 

NIEUW! CROWDFUNDING VOOR CLUBS

SponsorMan iPad Crowdfunding 260x200

Crowdfunding is de nieuwe trend in fondsenwerving. Vanaf nu kunt u ook binnen uw vereniging deze kans benutten. Zonder poespas en onnodige kosten.

Wij introduceren Crowdfunding voor Clubs. Hét crowdfundingplatform voor uw club, waarmee u direct en zonder voorinvestering aan de slag kunt.

 

 

 

Wij helpen u in 2 uur op weg
Om u op weg te helpen en deze kans direct te laten benutten nodigen wij u van harte uit om gratis deel te nemen aan één van onze 4 workshops.

Aanmelden button

 

 

 

 

 

MAKKELIJK MEER INKOMSTEN VOOR UW VERENIGING:  2 TIPS

Sponsorman Member-get-Member

Tip 1: Member-get-Memberactie, verdien € 200,-!

Uit de enquête van onze stagiaire Muriel is gebleken dat 74% van onze relaties ons graag zou aanbevelen aan andere verenigingen. Dat is natuurlijk iets waar wij enorm trots op zijn!

Reden voor ons om een Member-get-Memberactie te lanceren. Via dit formulier kunt u ons in contact brengen met een andere vereniging. Als deze vervolgens een licentie van SponsorVisie afneemt, belonen wij uw vereniging met een eenmalige korting van € 200,-!

Tip 2: Voor hockeyclubs: verdien mee aan officiële WK-merchandise

31 mei begint de Hockey World Cup in Den Haag. De FIH heeft onlangs de officiële merchandise lijn voor dit WK gepresenteerd. In samenwerking met Grays en de FIH wil Voor Jouw Club alle verenigingen de mogelijkheid bieden deze officiële World Cup merchandise aan hun leden te verkopen. Leuk voor uw leden én leuk voor uw club: 10% van de omzet, excl btw, komt ten goede aan uw eigen vereniging!

Klik hier voor meer informatie.

MAILING AAN UW SPONSORS

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsor wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: http://www.sponsorvisie.nl/sponsortip-11-plaats-uw-vacatures/

Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Uiteraard staat het u vrij om onze tips zelf aan u sponsors te verzenden. Wilt u toch dat wij uw sponsors de tips toesturen? Laat het ons dan even weten.