Nieuws 27-06-2014

HET ADVIES VAN DE SPONSORMAN

 

In deze nieuwsbrief:

–      Wervingstip: Alcoholvrij bier

–      Herinner uw sponsor

–      Crowdfunding voor Clubs: 1 juli, de laatste workshop!

–      Muriel bedankt!

–      Mailing aan uw sponsors: Tip 13 

DE WERVINGSTIP VAN DE SPONSORMAN: ALCOHOLVRIJ BIER

SponsorMan geen 18 geen druppel 260x200

 

 

 

 

 

 

Zoals bekend mogen er geen alcoholhoudende dranken meer verkocht worden aan iedereen onder de 18, dus ook niet meer aan al uw jeugdleden. De bierbrouwers zijn hier direct op ingesprongen met allerlei varianten alcoholvrije bieren. De Radlers en 0.0%-bieren vliegen je momenteel om de oren.

Een zeer effectieve manier van promotie is point-of-sale-marketing: reclame maken daar waar het product daadwerkelijk verkocht wordt. Het is voor uw bierbrouwer heel interessant om op het scherm in uw kantine te adverteren met de nieuwe alcoholvrije biertjes. Benader daarom uw bierleverancier om adverteerder te worden op de schermen in uw clubhuis en op uw website.

Een voorbeeldbrief vindt u hier terug. 

MEER AANDACHT VOOR UW SPONSORS: UW NIEUWE LEDENPAKKET EN SPONSOR-DE-SPONSORPAKKET AL INGEVULD?

SponsorMan nieuwe ledenpakket

 

 

 

 

 

 

De afgelopen maanden hebben wij het nieuwe ledenpakket en het sponsor-de-sponsorpakket geïntroduceerd. Deze pakketten zorgen ervoor dat sponsors in het nieuwe seizoen direct onder de aandacht zullen zijn bij nieuwe leden en de andere sponsors.

 

Heeft nog niet van al uw sponsors een reactie gekregen? Stuur de sponsors die nog niets hebben laten horen een herinnering en wijs ze op de uiterste aanleverdatum. Nog beter is het om de sponsor even te bellen. Dat is meteen een waardevol persoonlijk contactmoment. U biedt ze immers een kans aan.

 

Crowdfunding voor Clubs: de laatste kans

SponsorMan iPad Crowdfunding voor Sport 260x200

 

 

 

 

 

 

Crowdfunding is de nieuwe trend in fondsenwerving. Vanaf nu kunt u ook binnen uw vereniging deze kans benutten. Zonder poespas en onnodige kosten.

Wij introduceren Crowdfunding voor Clubs. Hét crowdfundingplatform voor uw club, waarmee u direct en zonder voorinvestering aan de slag kunt. Om u op weg te helpen hebben wij een aantal workshops georganiseerd. Deze workshops zijn zeer enthousiast ontvangen! Een van de reacties:

“Het was inspirerend. kwartjes zijn wat dieper gezakt en ik heb zin om de kennis te delen met de sponsorcommissie van AS80. Ik geef de workshop een 9.”

Niek Sinke, Sponsorcommissie AS80

De laatste workshop voor de zomer
De zomer is een ideaal moment om binnen de club voorbereidingen te treffen voor een crowdfundingcampagne volgend seizoen. Mocht u de workshop nog niet bezocht hebben, dan is 1 juli aanstaande de laatste kans. Schrijf u dus direct in.

Aanmelden button

 

 

 

 

 

MURIEL BEDANKT!

Sponsorman Dank je wel 260x200

 

 

 

 

 

 

Muriel sluit per 1 juli haar stage bij SponsorVisie af. Via deze weg willen wij Muriel heel erg bedanken voor haar inzet en haar van harte feliciteren met de welverdiende 8 die zij als eindbeoordeling heeft gekregen.

Wij prijzen onszelf heel gelukkig met een stagiair die zich zo positief heeft ingezet voor ons bedrijf en onze relaties. Geweldig!

Wilt u Muriel ook bedanken? Stuur haar dan een mailtje viamuriel@sponsorvisie.nl. Ze zal het ongetwijfeld erg waarderen.

MAILING AAN UW SPONSORS

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsor wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: http://www.sponsorvisie.nl/sponsortip-13-zonder-doel-kan-je-niet-scoren/

 

Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Het staat u vrij om onze tips zelf aan u sponsors te verzenden. Wilt u toch dat wij uw sponsors de tips toesturen? Laat het ons dan even weten.