Nieuws 29-11-2013

HET ADVIES VAN DE SPONSORMAN

Zorg zelf voor meer traffic op het SponsorPortaal

Vorige maand adviseerde ik u om uw sponsors te wijzen op de mogelijkheden van het SponsorPortaal en ze aan te raden om een eindejaarsactie te plaatsen.

Net voor Sinterklaas is het ideale moment om uw leden te informeren over de nieuw geplaatste aanbiedingen in het SponsorPortaal. Dit zal direct een impuls geven aan het verkeer in het SponsorPortaal en dat is uiteraard goed voor uw sponsors!
Decembershopping: Wijs uw leden juist nu op OnzeClubwinkel

OnzeClubwinkel biedt voordeel voor al uw leden bij aankopen bij 600 webwinkels, waaronder Booking.com, Bol.com, Wehkamp en Zalando. Uw vereniging profiteert hier direct van mee! Waar uw lid korting krijgt, krijgt uw vereniging een beloning per transactie.

Afgelopen week meldde Bol.com een record aantal orders te hebben verwerkt. De piek in de aankopen wordt in de laatste dagen voor Sinterklaas verwacht. Reden genoeg om juist nu uw leden nog een keer te wijzen op het voordeel dat uw vereniging via OnzeClubwinkel biedt!

Klik hier voor een voorbeeldbericht dat u naar uw leden kunt verzenden.

DE WERVINGSTIP VAN DE SPONSORMAN: OLIEBOLLEN EN KERSTSTOLLEN 

De feestdagen staan voor de deur. Eerder gaf ik u al de tip om een bedrijf te benaderen dat vuurwerk gaat verkopen. Deze tip en bijbehorende brief vindt u hier terug.

Er zijn echter nog meer typische aankopen die tijdens de feestdagen worden gedaan denk maar eens aan kerstversiering, kerstbomen, maar ook amandelstaven, oliebollen en kerststollen. Uiteraard moedig ik u van harte aan om ook hierop in te springen.

De eindejaarslekkernijen bieden een mooie impuls aan de omzet van de lokale bakker en zijn uitermate geschikt om op voorhand te bestellen. Ik raad u daarom ook aan om nu een lokale bakker of een landelijke aanbieder, zoals www.oliebollen.com of www.taartenland.nl te benaderen. U heeft ook een mogelijkheid om mee te verdienen met de verkoop die de bakker bij de leden van uw club realiseert. Dit is bij uitstek geschikt indien u al een bakker als sponsor heeft! Vraag de bakker bijvoorbeeld een bijdrage van € 0,20 per verkochte oliebol.

Klik hier voor het voorbeeldbericht

Mailing aan uw sponsors

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsor wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: http://www.sponsorvisie.nl/sponsormail-7-sponsortip-6-dynamische-afbeeldingen

Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Uiteraard staat het u vrij om onze tips zelf aan u sponsors te verzenden. Wilt u toch dat wij uw sponsors de tips toesturen? Laat het ons dan even weten.
Vragen of tips?
Heeft u tips of vragen voor de SponsorMan en helpt u zo andere verenigingen? Of wilt u ook weten hoe u de tips van de SponsorMan kunt ontvangen? Tips en vragen zijn altijd welkom en kunt u mailen aan sponsorman@sponsorvisie.nl.