Nieuws 31-01-2014

HET ADVIES VAN DE SPONSORMAN

Inhoud:

–      Muriel heeft uw hulp nodig

–      Wervingstip: Tuincentra

–      Snertwerken: Stap 2

–      Wist u dat? De meest recente ontwikkelingen in het SponsorPortaal

–      Mailing aan uw sponsors: Tip 8

 

Muriel heeft uw hulp nodig!

 

 

 

 

 

 

Muriel Trienekens is stagiaire bij SponsorVisie en doet een onderzoek onder alle relaties met als doel om meer inzicht te krijgen in de huidige situatie met betrekking tot sponsoring. De resultaten van haar onderzoek zullen ons helpen onze dienstverlening nog beter aan te laten sluiten op uw behoefte. Heeft u de enquête al ingevuld? Het kost maar tien minuten van uw tijd en levert u en ons meer inzicht op én u helpt Muriel!   

Klik hier om naar de enquête te gaan.

 

 

DE WERVINGSTIP VAN DE SPONSORMAN: TUINCENTRA 

SponsorMan werft tuincentra

 

 

 

 

 

 

Het voorjaar is in aantocht. De lente is dé tijd om iets aan de tuin te gaan doen. Wist u dat Nederlanders gemiddeld € 232,- per persoon uitgeven aan tuinartikelen? (bron: Tuinbranche Nederland, Productschap Tuinbouw en GfK (zie:www.hbd.nl)) 

Nu u dit weet kent u ook de waarde van uw ledenbestand voor het lokale tuincentrum. En u weet ongetwijfeld ook dat het in het weekend het drukst is in de tuincentra. Dit geldt ook voor uw sportclub en veel mensen zullen beide activiteiten combineren in het weekend. Daarmee is uw vereniging een ideale advertentieplek voor de lokale tuincentra.

Benader deze dus om sponsor te worden. Een voorbeeldbrief vindt u hier terug.

 

Snertwerken Stap 2: organiseer een netwerkbijeenkomst in maart!

Netwerkevenement - sponsorevenement

 

 

 

 

 


Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Het zakelijk netwerk dat achter de vereniging schuilgaat bijvoorbeeld.

Veel clubs organiseren daarom sponsorbijeenkomsten. Het is echter vaak lastig om sponsors hierop af te laten komen en hierin schuilt gevaar. Namelijk dat de bijeenkomst niet als waardevol wordt ervaren en vooral geld kost.

Ik help u in 5 stappen naar een succesvolle bijeenkomst

De komende maanden ga ik u helpen met het organiseren van een succesvolle bijeenkomst. Vorige maand vroeg ik u stap 1 van de 5 stappen van organisatie uit te voeren. Nu is het tijd voor stap 2: het sturen van een herinnering én het benaderen van lokale bedrijven die ‘in natura’ een bijdrage kunnen leveren.

Klik hier voor alle informatie over het netwerkevenement

 

Wist u dat?

 

 

 

 

 


Het SponsorPortaal is continu in ontwikkeling. Hierbij de nieuw toegevoegde faciliteiten:

– Voor hockeyclubs: Live stand en uitslagen Hoofdklasse Dames en Heren in de NarrowCasting. U vindt deze pagina’s terug onder het tabblad “Overige items”.

– Voor voetbalclubs: De live uitslagen van uw teams zijn via de KNVB Dataservice nu ook beschikbaar in de NarrowCasting. U vindt deze terug onder het tabblad “Overige items”.

– Voor gebruikers NarrowCasting: Foto’s in de NarrowCasting kunnen makkelijk beheerd worden via een Google Drive map. U vindt meer informatie hierover in de handleiding NarrowCasting in uw toolkit.

Mailing aan uw sponsors

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsor wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: http://www.sponsorvisie.nl/sponsormail-9-sponsortip-8-verplaats-u-in-uw-doelgroep

Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Uiteraard staat het u vrij om onze tips zelf aan u sponsors te verzenden. Wilt u toch dat wij uw sponsors de tips toesturen? Laat het ons dan even weten.
Vragen of tips?
Heeft u tips of vragen voor de SponsorMan en helpt u zo andere verenigingen? Of wilt u ook weten hoe u de tips van de SponsorMan kunt ontvangen? Tips en vragen zijn altijd welkom en kunt u mailen aan sponsorman@sponsorvisie.nl.