Nieuws: Congressen voor penningmeesters – Enquête, nog maar 10 dagen…

Inspirerende congressen voor penningmeesters

 

 

Er zijn 40.000 verenigingen & stichtingen in de sport- en cultuursector met vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor hun vereniging. Om penningmeesters en andere bestuurders te helpen bij het uitvoeren van hun financiële taken, is NL Penningmeester opgericht. Een platform vol informatie, inspiratie en waardering. SponsorVisie is kennispartner van NL Penningmeester geworden. Wij willen door het delen van kennis en ervaring een bijdrage leveren aan het financieel gezonder maken van verenigingen en stichtingen in Nederland. NL Penningmeester organiseert regionale congressen waaraan u gratis deel kunt nemen. Vanaf 23 mei gaan deze congressen van start met nieuwe workshops over o.a. het genereren van extra inkomsten voor de club en de nieuwe wet- en regelgeving omtrent de WWZ. Daarbij kunt u in contact komen met collega-bestuurders uit de sport & cultuurhoek en financiële specialisten. Graag nodigen we u uit voor een congres bij u in de buurt:

  • Maandag 23 mei – Naturalis in Leiden
  • Woensdag 1 juni – Nieuw Welgelegen in Utrecht
  • Woensdag 8 juni – Willem II Stadion in Tilburg (Met speciale gastspreker: Berry van Gool – Algemeen directeur Willem II )
  • Woensdag 7 september – Fries Congres Centrum in Drachten

Klik hier voor meer informatie en meld uzelf aan

De enquête, u heeft nog maar 10 dagen…
 

Ongeveer twee weken geleden stuurde Noreen van Krieken u onderstaand verzoek voor het invullen van een enquête. We hebben hierop al een aantal reacties ontvangen. Geweldig natuurlijk. Noreen heeft nog wat meer respondenten nodig. Zou u, als u de enquête nog niet heeft ingevuld, 10 minuten willen investeren? Onze dank is groot! U heeft tot 23 mei de tijd om de enquête in te vullen, daarna zal Noreen aan de analyse beginnen. 

Klik hier om naar de enquête te gaan  

Bij voorbaat hartelijk dank!