NLPenningmeester-Arrangement

[av_image src=’http://sponsorvisie.nl/wordpress/wp-content/uploads/2016/06/NLPenningmeester-160×160.png’ attachment=’2762′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’pop-up’ link=’manually,https://nlpenningmeester.nl/partner/sponsorvisie’ target=’_blank’ styling=’circle’ caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]

[av_four_fifth]
[av_promobox button=’yes’ label=’Vraag nu aan!’ link=’manually,https://secure.xpslogic.com/service?&client=sponsorvisie&service=registration&module=cmp&action=cmp_clubs_registrations&standalone=1&sv_subscription=standaard’ link_target=” color=’green’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
Nu speciaal voor NLPenningmeester tot 1-9-2016 geen opstartkosten (€ 250,- voordeel!) 

Klik hier voor de licentieovereenkomst in PDF
[/av_promobox]
[/av_four_fifth]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’]

 

Maak het uzelf makkelijk! Bespaar tijd en vergroot uw sponsorinkomsten.

Sponsorwerving is veranderd. Het wordt steeds moeilijker om een sponsor te vinden voor uw sportclub. Sponsors willen een tegenprestatie voor hun investering en een naam op een shirt of bord vindt de sponsor niet meer voldoende.

Bedrijven hikken aan tegen hoge aanvangskosten voor de fabricage van de shirts of het bord. Geld dat niet eens terecht komt bij het doel dat de sponsor wil steunen: uw club. U bent steeds vaker aangewezen op de beperkte groep bedrijven met een echt warme band met uw club, zoals bedrijven van  leden, ouders van leden en leveranciers. Helaas blijkt deze groep beperkt.

In een paar minuten weet u hoe het zit!

Met SponsorVisie wordt het helemaal anders! Bekijk onderstaande video en zie hoe ook uw club direct makkelijker nieuwe sponsorinkomsten kan vergaren.

Uw  2 opties:

1. De basislicentie

Voor € 250,- per jaar kunt u direct het gebruik van het SponsorPortaal en actief adverteren op uw website aanbieden, zonder dat u wordt belast met extra werk. Sterker nog: het neemt u werk uit handen. Binnen de basislicentie plaatsen wij bij aanvang tot 40 sponsors kosteloos in het systeem. Als deze sponsors krijgen hun eigen bedrijfspagina in het SponsorPortaal.  Heeft u meer dan 40 sponsors? Dan rekenen wij per sponsor boven de 40 aanvullend € 10,- eenmalige inregelkosten. Nieuwe sponsors opvoeren na oplevering is uiteraard mogelijk en kost eenmalig € 20,- inregelkosten per extra sponsor.

Binnen de basislicentie kunnne direct al 5 sponsors gebruik maken van de actieve advertentiemogelijkheden (met eigen beheer) op uw website en/of op de NarrowCasting. Indien meer sponsors gebruik willen maken van de actieve advertentiemogelijkheden (met eigen beheer) op uw website en/of op de NarrowCasting betaalt u € 50,- per jaar per sponsoraccount extra. Uiteraard staan hier dan advertentie-inkomsten van deze sponsor tegenover.

Indien meer sponsors gebruik willen maken van de actieve advertentiemogelijkheden (met eigen beheer) op uw website en/of op de NarrowCasting betaalt u € 50,- per jaar per sponsoraccount extra. Uiteraard staan hier dan advertentie-inkomsten van deze sponsor tegenover.

Het is mogelijk om, tegen betaling van € 250,- overstapkosten, per licentiejaar over te stappen naar de volledige licentie.

2. De volledige licentie

Voor € 1.250,- per jaar kunt gebruik van het SponsorPortaal en NarrowCasting maken en aan een onbeperkt aantal sponsors het actief adverteren (met eigen beheersysteem) op uw website en op narrowcasting aanbieden. Heeft u meer dan 40 sponsors? Dan rekenen wij per sponsor boven de 40 aanvullend € 10,- eenmalige inregelkosten. De jaarlijkse licentiekosten bedragen, ongeacht het aantal sponsors  € 1.250,- per jaar. Tijdens de looptijd van het contract kunt u uiteraard extra sponsors toe laten voegen. De kosten hiervoor zijn zeer beperkt: eenmalig € 20,- per sponsor.

Door de lage kostprijs (€ 1.250,- per jaar) van de sponsoring  is het mogelijk om heel veel sponsors tegen een heel lage bijdrage een echte tegenprestatie te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een club van 100 waarbij u de lokale detailhandel de mogelijkheid biedt om via de website te adverteren. Dat is heel wat goedkoper dan via de lokale krant!

SponsorVisie heeft het recht om als adverteerder mee te draaien in de actiebanner van de vereniging en op de narrowcasting (indien in gebruik).

Bij beide licentievormen gelden € 250,- eenmalige opstartkosten

Additioneel: NarrowCasting, een eigen tv-uitzending op uw club

Voor slechts € 250 per jaar extra beschikt u direct over de NarrowCastingfaciliteit waardoor u uw eigen tv-uitzending in het Clubhuis of kantine kunt tonen en ook uw sponsors hierop kunt laten adverteren. Meer informatie over en demo’s van NarrowCasting van SponsorVisie zijn terug te vinden op www.sponsorvisie.nl/narrowcasting.

 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. 

Klik hier voor de licentieovereenkomst in PDF

De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Download de algemene voorwaarden via de link helemaal onderaan de website.