November

DE WERVINGSTIP VAN DE SPONSORMAN VOOR DE MAAND NOVEMBER: WINTERBANDEN

 

We hebben een aantal winderige dagen achter de rug. De herfst doet zijn intrede. Het wordt kouder en er valt meer (winterse) neerslag. Hét moment om winterbanden aan te schaffen! Het is juist nu slim om de lokale autobedrijven te wijzen op de kans die uw vereniging biedt en hen als sponsor aan u te binden. U kunt hiervoor de volgende brief gebruiken.

 

VOORBEELDBRIEF WINTERBANDEN

Onderwerp: 4 x [aantal leden] winterbanden verkopen?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

De winter is op komst…

Waarschijnlijk is uw bedrijf weer in volle gereedheid om het winteronderhoud van al uw relaties te doen. Uiteraard hebben ook winterbanden de komende maanden uw volle aandacht.

Voorverkoop bij onze leden?

Wij hebben [aantal] leden. Veelal gezinnen met kinderen. Voor velen van hen is veiligheid van groot belang. Op de parkeerplaats van onze vereniging zien wij dan ook alweer de eerste winterbanden verschijnen.

Wij willen uw bedrijf de kans bieden.

U kunt nu bij onze vereniging adverteren.  Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een advertentie op onze website of op de tv-schermen in ons clubhuis.

Speciale actie

Wij vinden de veiligheid van onze leden van groot belang. Wij willen graag met u een leuke actie communiceren waardoor zoveel mogelijk leden aan (uw) winterbanden gaan.

Adverteren kan al vanaf  [bedrag] per jaar.

Let op! Wij bieden maar 1 autobedrijf deze unieke gelegenheid!

Wij zullen uiteraard een aantal autohandelaren benaderen, maar willen met maar één autobedrijf  daadwerkelijk aan de slag. Reageer dus snel en neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.  Wij informeren u graag over de mogelijkheden.