Oktober

DE WERVINGSTIP VAN DE SPONSORMAN VOOR DE MAAND OKTOBER: DE VUURWERKHANDEL

Ja, u leest het goed: Vuurwerkhandel. Hoewel pas eind december daadwerkelijk vuurwerk mag worden verkocht zijn de vuurwerkhandelaren nu al bezig met de voorbereidingen. De inkoop is geregeld en de folders en brochures worden op dit moment gedrukt. Dit is dus het ideale moment om de lokale vuurwerkbedrijven te wijzen op de kans die uw vereniging biedt en hen als sponsor aan u te binden. U kunt hiervoor de volgende brief gebruiken.


Voorbeeldbrief vuurwerkhandel

Onderwerp: Vuurwerk verkopen?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Het einde van het jaar is alweer in zicht. Waarschijnlijk bent u dan ook alweer vol in de voorbereidingen op de vuurwerkverkoop het eind van het jaar. Zijn uw brochures en bestelformulieren al gedrukt? Dan hebben wij een mooie kans voor u!

Voorverkoop bij onze leden?
Wij hebben [aantal] leden. Een groot deel van hen zal het nieuwe jaar knallend inluiden. Wij willen u graag de kans bieden om in een vroeg stadium met hen in contact te komen door bij onze vereniging adverteren.  Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld een advertentie op onze website of op de tv-schermen in ons clubhuis.

Optioneel :  Daarnaast bieden wij u de gelegenheid om op 1 of 2 momenten een voorverkoop op onze vereniging te doen.

Speciale actie
Wij vinden de veiligheid van onze leden en verantwoord gedrag van groot belang. Wij zouden het dan ook op prijs stellen als u bij de voorverkoop vanaf € 25,- aan vuurwerk een gratis vuurwerkbril zou kunnen aanbieden. Dat zorgt er bovendien voor dat wij u makkelijker kunnen promoten en dat er meer leden vuurwerk bij u zullen kopen.

Ziet u een kans?
Wij hebben een aantal vuurwerkhandelaren benaderd, maar willen met maar één vuurwerkhandel daadwerkelijk aan de slag. Wie het eerst komt… Reageer dus snel en neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.  Wij gaan graag met u in gesprek.