OnzeClubwinkel

SponsorVisie ondersteunt verenigingen op het gebied van sponsoring en zorgt zo voor extra inkomsten en minder (vrijwilligers)werk.

Enige tijd geleden ontdekten we een andere mogelijkheid voor verenigingen om extra inkomsten te genereren: Onzeclubwinkel. Bij dit geweldige initiatief zijn al meer dan 560 verenigingen aangesloten!

De voordelen en het gemak van Onzeclubwinkel zijn voor ons reden om ervoor te zorgen dat deze mogelijkheid ook voor de bij SponsorVisie aangesloten vereniging beschikbaar wordt.

We zijn daarom een samenwerking aangegaan met Onzeclubwinkel.

Extra korting op iedere internetaankoop én inkomsten voor de club

Via Onzeclubwinkel ontvangt een verenigingslid extra korting op internetaankopen bij meer dan 600 webwinkels, waaronder alle   bekende merken zoals BOL.com, Wehkamp en Booking.com. Behalve dat het verenigingslid korting krijgt, ontvangt de vereniging voor iedere aankoop ook nog eens een bonus. Een uitgelezen en eenvoudige manier om de verenigingskas te spekken, zonder dat hier vrijwilligerstijd voor nodig is.

Uniek: u selecteert zelf de winkels

Uw sponsors zijn essentieel voor uw vereniging. Zijn er webshops bij Onzeclubwinkel die concurreren met uw sponsors? Dan kunt u deze in uw eigen ‘clubaccount’ uitschakelen. Deze webshops zijn dan voor uw verenigingsleden niet zichtbaar.

Communicatie is essentieel

Om maximaal te profiteren van Onzeclubwinkel is het essentieel dat er regelmatig over gecommuniceerd wordt. Wellicht werkt u al met een dergelijk programma en dan zult u hebben gemerkt dat dit veel werk kan zijn.

Wij gaan u helpen! Naast de standaard marketingmiddelen die Onzeclubwinkel ter beschikking stelt zullen wij u via de banners op uw website en narrowcasting gaan ondersteunen. Hierdoor zullen het succes en uw inkomsten sterk worden vergroot.

Wilt u informatie over OnzeClubwinkel en het SponsorPortaal, neem dan contact met ons op!