Persbericht KNVB 14 april 2013

SponsorVisie ondersteunt amateurclubs

SponsorVisie gaat amateurclubs ondersteunen bij hun sponsoractiviteiten. Als nieuwe partner van de KNVB biedt SponsorVisie amateurclubs een aangepaste versie van het reeds bestaande SponsorPortaal tegen een gereduceerd tarief.

Over het SponsorPortaal

Het SponsorPortaal is een verlengstuk van de website van een vereniging die sponsors in de gelegenheid stelt om zichzelf – al dan niet actiematig – te presenteren. Het SponsorPortaal biedt de sponsors van voetbalclubs de mogelijkheid om gericht en actiematig te communiceren naar de clubleden. De verenigingen bieden hun sponsorrelatie met het SponsorPortaal hierdoor meer mogelijkheden. Het wordt eenvoudiger om nieuwe sponsors aan te trekken en bestaande relaties te binden. Alle KNVB verenigingen worden op korte termijn over de mogelijkheden van het systeem geïnformeerd.

Peter van Baak, oprichter en mede-eigenaar van SponsorVisie: “Het SponsorPortaal levert direct veel op voor de vereniging. Digitaal adverteren is meetbaar effectief en steeds meer bedrijven zien hier kansen en zijn bereid hiervoor te betalen. Als een sponsor een advertentie op een website wil plaatsen, kan hij dit nu zelf regelen. De vereniging biedt een nieuwe sponsormogelijkheid met extra inkomsten tot gevolg en is minder tijd kwijt aan het beheren van de sponsors.”

Jean-Paul Decossaux, commercieel directeur betaald voetbal KNVB: ”In deze tijden van economische recessie is ieder bedrijf op zoek naar de mogelijkheden om de inkomsten te vergroten en bestaande relaties nog beter te bedienen. Zo ook de Nederlandse amateurclubs die al onder grote druk staan. Het SponsorPortaal biedt verenigingen in het amateurvoetbal ondersteuning bij het optimaliseren van hun sponsorrelaties; iets wat voor hen absoluut lucratief kan zijn.”

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

KNVB Persvoorlichting :
E-mail: persvoorlichting@knvb.nl

Telefoon: 0343 499 224 (optie 2)

SponsorVisie Pers en Contacten

E-mail: petervanbaak@sponsorvisie.nl

Telefoonnummer: 020-3080647