September

Communicatietip: De ClubMarkt

Als licentiehouder van het SponsorPortaal heeft u ook een eigen marktplaats tot uw beschikking. De start van het nieuwe seizoen is het ideale moment om deze faciliteit onder de aandacht te brengen. Stuur dus een nieuwsbericht naar al jullie leden. Een voorbeeld van het nieuwbericht vindt u op www.sponsorvisie.nl/clubmarkt.

Sponsorwerving: de sportwinkel en wintersport

September is de maand waarin heel veel (nieuwe) sportartikelen worden aangeschaft. Informeer daarom de lokale sportwinkel over de mogelijkheden om binnen uw club te adverteren.

Ook is dit hét moment om een wintersport te boeken. Benader de lokale reisbureau’s dan ook nu. Gebruik onderstaande berichten en stuur ze per post of mail naar een drietal bedrijven van de genoemde categorieën uit de regio. Vergeet niet om deze berichten over een week ook op te volgen met een tweede mailbericht, of liever nog een telefoontje.

Een voorbeeldbericht voor de sportwinkel en de reisorganisatie vindt hieronder. Heeft u al een sportwinkel en/of reisorganisatie als sponsor? Vergeet dan niet om deze ook te benaderen.

VOORBEELDBRIEF: SPORTWINKEL (PERIODE: AUGUSTUS/SEPTEMBER)

Onderwerp: Onze leden bij uw in de winkel?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

September is de start van ons nieuwe seizoen

Veel van onze leden vernieuwen juist nu hun sport-/ en trainingmaterialen. Wij hebben [aantal ] leden en bieden u daarom een mooie kans op nieuwe omzet.

Wilt u er voor zorgen dat ze bij u deze artikelen komen kopen?

Adverteer dan nu bij onze vereniging.  Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een advertentie op onze website of op de tv-schermen in ons clubhuis.

U kunt actief en actiematig adverteren

Via een online beheersysteem kunt  u op elk gewenst moment en zo vaak als u wilt uw uiting aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan een aanbieding op trainingmaterialen en zodra het kouder wordt, een aanbieding voor thermokleding. Zo zorgt u dat onze leden gericht uw winkel opzoeken.

Adverteren kan al vanaf  € [bedrag]  per maand/kwartaal/jaar.

Adverteren, maar ook sponsoren

Door op onze verenging te adverteren helpt u  niet alleen uzelf maar ook de vereniging. U toont uw lokale betrokkenheid en wij hebben, mede dankzij u, de middelen beschikbaar om onze vereniging draaiend te kunnen houden.

Geïnteresseerd?  Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.  Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

VOORBEELDBRIEF: REISBUREAU (PERIODE: SEPTEMBER)

Onderwerp:  Wintersport boeken

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Nu boeken onze leden hun wintersport

Wij hebben [aantal ] leden en bieden u daarom een mooie kans op nieuwe omzet.  Zeker omdat al deze leden een gelijksoortig profiel hebben en nagenoeg allemaal in de buurt komen. Ze zijn dan ook de doelgroep van uw bedrijf

Hoe zorgt u ervoor dat onze leden hun wintersport bij u boeken?

Door te adverteren binnen onze  vereniging.  Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een advertentie op onze website of op de tv-schermen in ons clubhuis.

U kunt actief en actiematig adverteren.

Via een online beheersysteem kunt  u op elk gewenst moment en zo vaak als u wilt uw uiting aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan een nu aanbieding op een groepsreis (i.v.m. teamuitjes) of juist een actie op een kindvriendelijke ski-accommodatie. Wij hebben immers ruim [aantal jeugdleden] jeugdleden. Zo zorgt u dat onze leden bij u hun wintersport boeken..

Adverteren kan al vanaf  € [bedrag]  per maand/kwartaal/jaar.

Adverteren, maar ook sponsoren. 

Door op onze verenging te adverteren helpt u  niet alleen uzelf maar ook de vereniging. U toont uw lokale betrokkenheid en wij hebben mede dankzij u de middelen beschikbaar om onze vereniging draaiend te kunnen houden.

Geïnteresseerd?  Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.  Wij informeren u graag over de mogelijkheden.