Sponsorinkomsten voor clubs

Sponsorinkomsten zijn voor clubs heel belangrijk. Maar het is vaak niet eenvoudig voor clubs om extra sponsorinkomsten te werven. Dit is precies waar SponsorVisie clubs mee helpt. Wij zorgen dat de sponsorcommissie niet meer alles zelf hoeft te verzinnen en in minder tijd en met minder moeite veel meer kan doen.

SponsorVisie
SponsorVisie maakt het werk van de sponsorcommissie makkelijker door ervoor te zorgen dat het aanbod wordt verbeterd en de sponsorcommissie kant-en-klare concepten en tools ter beschikking krijgt. Hierdoor hoeft de sponsorcommissie het wiel niet meer uit te vinden en kunnen ze met minder moeite veel meer bereiken: meer tevreden sponsors en meer sponsorinkomsten.

De volgende video laat in 1 minuut zien wat SponsorVisie voor een vereniging betekent: https://www.youtube.com/watch?v=zhZ4MvbmSPw

Voorbeelden van de integratie van de tools van SponsorVisie (Het SponsorPortaal) in websites zijn terug te vinden op: www.afc.nl (www.sponsorportaal.nl/afc) en www.kamponghockey.nl (www.sponsorportaal.nl/kamponghockey)

Het SponsorPortaal biedt voor de sponsors een heel mooie aanvulling op de bestaande sponsormogelijkheden. Daarnaast ligt er een kans in het actiematig communiceren door sponsors naar jullie bezoekers en leden.

Structurele ondersteuning: De SponsorMan

Naast de technische faciliteiten bieden wij ook continue ondersteuning bij het sponsorbeleid en de sponsorwerving. Zo bieden wij een online toolkit met vele standaarddocumenten zoals voorbeeldbrieven, voorbeeldcontracten, factsheet, presentaties en nog veel meer. Maar wij sturen vanuit de SponsorMan elke maand ook een concreet wervingsadvies om een nieuwe sponsor te werven en een uitgewerkt advies om meer aandacht aan de bestaande sponsors te geven en meer aandacht voor hen te realiseren.

Ook kunnen wij namens jullie vereniging jullie sponsors 12x per jaar tips en trucs geven om meer uit hun sponsoring te halen. Dit zorgt voor meer aandacht voor en een betere tegenprestatie aan de sponsors terwijl dit geen extra werk voor jullie oplevert.

Zie voor meer informatie http://www.sponsorvisie.nl/sponsorman

SponsorVisie en de SponsorMan zijn al beschikbaar vanaf € 250,- per jaar. Klik hier voor meer informatie

Narrowcasting

Het systeem biedt ook de mogelijkheid om narrowcasting (een eigen tv-uitzending) te faciliteren in het clubhuis of de kantine. Om narrowcasting te kunnen gebruiken zijn een breedbeeldscherm en een computer of laptop met breedband internetverbinding noodzakelijk. Vaak kan hiervoor bestaande hardware worden gebruikt. NarrowCasting biedt kansen op extra sponsorinkomsten voor clubs. Meer informatie over narrowcasting en een demo-omgeving vind je op www.sponsorvisie.nl/narrowcasting.

De kosten voor NarrowCasting zijn € 250,- per jaar

Crowdfunding

Crowdfunding biedt talloze mogelijkheden op extra sponsorinkomsten voor clubs. Door een speciefiek doel te bepalen, bijvoorbeeld aan de financiering verbeteringen aan het complex, zoals LED-verlichting, worden bedrijven en partijen makkelijker overtuigd om een financiële bijdrage te leveren.

Crowdfunding voor clubs levert alles wat je nodig hebt om een succesvolle campagne te voeren. Van een platform, dat aan de website kan worden gekoppeld, tot kant-en-klare plannen voor diverse doelen en pro-actieve ondersteuning op afstand.

De volgende video laat in 1 minuut zien hoe het systeem werkt: https://www.youtube.com/watch?v=7kwbCGUHOlI

Crowdfunding voor clubs kent 2 kostenmodellen. Of een variabele vergoeding van 7,5% over de donaties, of een vaste vergoeding van € 950,- op jaarbasis (indien jullie ook een licentie van het SponsorPortaal afnemen geldt voor deze laatste optie een korting van € 200,-).

Indien jullie voor de voordeellicentie kiezen krijgen jullie een kosteloos consult (normaal € 250,-) bij jullie op locatie. Ik kan jullie dan echt op jullie situatie adviseren.

SponsorVisie header