SponsorMachine

De SponsorMachine: Automatisch meer uit sponsoring halen

SponsorVisie zorgt ervoor dat er meer aandacht dan ooit naar uw sponsors uitgaat. De SponsorMachine is de nieuwste en beste tool tot nu toe. De SponsorMachine stuurt namens de vereniging activatiemails op basis van branche. Zo ontvangen de evenementenlocaties zoals de bowlingbaan, het kartcentrum en het restaurant in september en maart een mail met de vraag of zij een speciaal aanbod voor teamuitjes via de club onder de aandacht willen brengen. Geheel automatisch en de extra inkomsten komen ten goede aan uw club!

[av_image src=’http://sponsorvisie.nl/wordpress/wp-content/uploads/2017/04/SponsorMan-SponsorMachine-600×525.jpg’ attachment=’3296′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’left-to-right’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]

Gerichte adviezen op branche
Deze nieuwe maakt gebruik van de branchegegevens in het sponsorprofiel. Hierdoor kunnen we heel gericht communiceren. Alleen de sponsors waarvoor de boodschap bestemd is ontvangen een advies.

Namens de club
In de berichten wordt duidelijk aangegeven dat de sponsors de mail ontvangen omdat ze sponsor zijn van uw vereniging. Deze proactiviteit wordt gewaardeerd en dit straalt op uw vereniging af. Indien een sponsor reageert op de mail krijgt u hier direct bericht van. In de mail staat ook vermeld dat, indien de sponsor geïnteresseerd is in het geopperde ‘idee’, de sponsorcommissie contact op zal nemen. Ten eerste om de afspraken definitief te maken, maar ook om te bespreken of er en zo ja welke extra kosten er tegenover de extra promotie staan.

Meldt u direct aan
Uiteraard sturen wij deze mails alleen als u dit wil en alleen als u zich hiervoor heeft aangemeld. Uiteraard raden wij u aan deze dienst te activeren en te ervaren wat dit voor uw vereniging en uw sponsors kan betekenen. U kunt deze dienst activeren door ons een mail te sturen via info@sponsorvisie.nl. Uiteraard kunt u deze dienst ook altijd weer deactiveren.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!