De SponsorMachine

SponsorVisie helpt u met het vinden van nieuwe sponsors, maar zorgt er ook voor dat u meer aandacht aan bestaande sponsors geeft. Dankzij de SponsorMachine gaat dit geheel automatisch. De SponsorMachine stuurt namens de vereniging een activatiemail op basis van branche. Zo ontvangen de evenementenlocaties, zoals een bowlingbaan, het kartcentrum en het restaurant in september en maart een mail met de vraag of ze een speciaal aanbod voor teamuitjes via de club onder de aandacht willen brengen. Het gaat geheel automatisch, wordt door sponsors enorm gewaardeerd en de extra gegenereerde inkomsten komen geheel ten goede aan uw club!

Gerichte adviezen op branche

Geheel automatisch

Extra inkomsten voor uw club

Onderdeel van de basislicentie van SponsorVisie

Al vanaf €250,- per jaar!

Extra hulp met de communicatie tussen clubs en bedrijven

Gerichte adviezen op branche
De SponsorMachine maakt gebruik van de branchegegevens in het sponsorprofiel. Hierdoor kunnen we heel gericht communiceren. Alleen de sponsors waarvoor de boodschap bestemd is ontvangen een advies.

Namens de club
In de berichten wordt duidelijk aangegeven dat de sponsor de mail ontvangen omdat ze sponsor zijn van uw vereniging. Deze proactiviteit wordt gewaardeerd en dit straalt op uw vereniging af. Indien een sponsor reageert op de mail krijgt u hier direct bericht van. In de mail staat ook vermeld dat, indien de sponsor geïnteresseerd is in het geopperde ‘idee’, de sponsorcommissie contact op zal nemen. Ten eerste om de afspraken definitief te maken, maar ook om te bespreken of er, en zo ja welke extra kosten er tegenover de extra promotie staan.

Meldt u direct aan
Uiteraard sturen we deze mail alleen als u dit wil en alleen als u zich hiervoor heeft aangemeld.  Wij raden u aan deze dienst te activeren en te ervaren wat dit voor uw vereniging en uw sponsors kan betekenen. U kunt deze dienst activeren door ons een mail te sturen via info@sponsorvisie.nl. Uiteraard kunt u deze dienst ook altijd weer deactiveren.