Sponsormail 1: Nieuw beheersysteem

Geachte heer/mevrouw,

[naam vereniging] waardeert de financiële ondersteuning die u als sponsor aan onze vereniging geeft enorm en is continu op zoek naar mogelijkheden om uw zichtbaarheid zo optimaal mogelijk? te maken.

Het SponsorPortaal

Zo werken wij met het SponsorPortaal van SponsorVisie. Met het SponsorPortaal is het mogelijk u zelf optimaal te presenteren aan onze leden, bezoekers en sympathisanten van onze vereniging. U heeft alle ruimte te vertellen wie u bent, wat uw product of dienst is en wat u uniek maakt.

Actief Adverteren

U kunt door het gebruik van ons SponsorPortaal direct via onze website of via de schermen in het clubhuis (NarrowCasting) uw producten en diensten aanbieden. Door optimaal gebruik te maken van ons SponsorPortaal bent u continue zichtbaar op onze website en biedt het zelfs de mogelijkheid tot directe verkoop d.m.v. de geïntegreerde webwinkelfunctionaliteit.

De kans dat u concreet omzet haalt uit uw sponsoring is hierdoor vele malen groter!

Nog eenvoudigere beheeromgeving

SponsorVisie heeft nu de beheeromgeving voor u als sponsor nog verder vereenvoudigd. Met enkele stappen geeft het u de mogelijkheid uw advertentie te plaatsen, uw presentatie aan te passen of (tijdelijk) uw bestaande mogelijkheden te upgraden.

Bekijkt u eens de mogelijkheden, log in en ervaar zelf het gemak en de commerciële kansen die het SponsorPortaal u biedt!

Wanneer u vragen heeft of uw mogelijkheden (tijdelijk) verder wilt uitbreiden, neemt u dan gerust contact met ons op via [e-mail vereniging]

Heeft u nog geen inlogcodes? Vraag deze dan direct op via: [e-mail vereniging].

Klik hier om naar het SponsorPortaal te gaan.  (met link naar het betreffende SponsorPortaal).

Met sportieve groet,

[Naam vereniging]