Sponsormail 4: Sponsortip 3: Welk voordeel biedt u?

Welk voordeel biedt u?

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan de sponsors waarin wij de sponsors wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Hierbij de tip van deze maand: Welk voordeel biedt u?

Bied voordeel aan lid of club: Laat anderen u helpen de effectiviteit te vergroten
Een vereniging is een geweldige doelgroep. De leden hebben veel interactie en kunnen elkaar in uw voordeel beïnvloeden. Daarnaast zijn er veel actieve leden die graag hun best doen om de club te helpen. Plaats dus een actie die een voordeel biedt aan het lid (leden krijgen 10% korting) of de club (bij elke nieuwe zakelijke klant via de club € 250 in de clubkas) of liever nog beide. Dit zorgt ervoor dat leden uw actie onderling gaan promoten. Ook de sponsorcommissie heeft hiermee een reden heeft om uw actie op allerlei manieren onder de aandacht te brengen.
Zet de vereniging dus voor u aan het werk: bied voordeel!
Het is handig om altijd 1 vaste actie te hebben die dit voordeel promoot. Deze kunt u dan afwisselend met actuele acties onder de aandacht brengen via het SponsorPortaal. U kunt ook altijd op de vaste actie terugvallen als u even niets actueels te communiceren heeft. Dat maakt het een stuk makkelijker om aan onze vorige tip (Sponsortip 2: Wissel uw uiting regelmatig) te voldoen.
Tenslotte raden wij u aan om deze vaste actie ook in uw bedrijfsinformatie op uw bedrijfspagina op het SponsorPortaal vermelden.

10 tips voor effectievers sponsoren

Klik hier voor 10 tips om meer uit uw sponsoring te halen


SponsorVisie helpt verenigingen met sponsors werven en behouden. Deze video laat zien hoe wij dit doen.