SponsorMan April 2016

De wervingstip van de SponsorMan: Zomer!

Afgelopen zondag was het eindelijk weer zover. Een heerlijk zonnetje en een temperatuur van boven de 20 graden. Het is weer voorjaar en er staat een nieuwe zomer voor de deur. Voor veel bedrijven biedt dit kansen. Vorige jaren lichtten wij de ijssalon en het tuincentrum uit, maar ook voor de opticien, de kinderkledingwinkel en de damesmodezaak geeft dit aanleiding voor communicatie. Wat is rokjesdag immers zonder nieuw rokje? En een zomer zonder zonnebril?

Klik hier voor meer informatie en een voorbeeldmail

De aandachtstip van de SponsorMan: Social Media Shout Out

Waarschijnlijk is uw vereniging al behoorlijk actief op de sociale media en heeft u behoorlijk wat volgers. U heeft namelijk een zeer betrokken doelgroep. Wist u dat u via sociale media eenvoudig uw sponsors in het zonnetje kunt zetten via een “Social Shout Out”?

Eerder wees ik u al op de mogelijkheid om een actie van een sponsor via sociale media onder de aandacht te brengen en om sociale media te gebruiken om de traffic op uw website te vergroten. Maar sociale media puur gebruiken voor het creëren van goodwill voor uw sponsor is natuurlijk ook geweldig!

Klik hier voor meer informatie. 

Workshop Crowdfunding in Utrecht

In samenwerking met VSU organiseren wij op 25 april een workshop Crowdfunding voor Clubs bij Kampong in Utrecht. Meldt u snel aan. Vol=Vol!

Klik hier voor meer informatie.

Primeur! Sponsorsamenwerking 14 sportclubs in Den Bosch

Op 1 april was er ook ruimte voor serieuze zaken. Zo vond de kick-off van de sponsorsamenwerking tussen 14 Bossche Sportclubs plaats. Een primeur. Klik hier voor meer informatie en het persbericht. 

Mailing aan uw sponsors

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsors wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: Sponsortip 32: Overzicht

Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Het staat u vrij om onze tips zelf aan uw sponsors te verzenden. Komt u hier niet aan toe? Dan is het wel zo makkelijk als wij uw sponsors elke maand namens u de tip toesturen. Meldt u in dat geval aan voor de mailservice door een e-mail te sturen naar: info@sponsorvisie.nl.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!