SponsorMan April 2022

De wervingstip van de SponsorMan: E-bikes!

Wist je dat er in 2021 in Nederland meer e-bikes dan normale fietsen werden verkocht? 52% om precies te zijn (bron: nu.nl). Dat is een prachtig haakje om de lokale fietsenwinkel of een e-bikemerk als sponsor aan de club te verbinden.

Klik hier voor meer informatie

 

De aandachtstip van de SponsorMan: Help je sponsor communiceren

Sponsors kunnen zelf veel doen om hun sponsoring effectiever te maken. Zelf actief hierover communiceren bijvoorbeeld. Maar ook hiervoor geldt dat je je actief kunt opstellen en de sponsor kunt verrassen met een aantal leuke ideëen. Zoals een item voor in de eigen nieuwsbrief of op de website. Of een sponsorinterview? Wij hebben het allemaal al voor je uitgewerkt. Met weinig moeite krijg je zo extra waardering van je sponsor.

Klik hier voor meer informatie

Het is trouwens ook weer tijd om een attentie voor de sponsors te organiseren. Bijvoorbeeld een originele variant op de Kerstkaart: Een Fijne Zomerstop Kaart of Een Gelukkig Nieuw Seizoenskaart. Benader de drukker en zorg voor een leuke kaart. Misschien wil hij het zelfs wel sponsoren?

Meld je nu aan - Google Meet: Geld verdienen met loterijen en veilingen

Geef je nu op voor de SponsorVisie Meet op 7 juni van 20.00 tot 21.30uur!

Onderwerp: Geld verdienen met loterijen en veilingen

Tijdens deze digitale meeting bespreken we de verschillende mogelijkheden om geld op te halen met een loterij. We vertellen wat er komt kijken bij het zelf organiseren van een loterij en zetten de grote loterijen voor clubs op een rij. Van de SupportActie en de Vriendenloterij tot de grootste loterij voor het verenigingsleven: De Grote Clubactie. Frank Molkenboer, directeur van De Grote Clubactie, is zelf ook aanwezig en zal een aantal succesverhalen en tips met jullie delen.

Naast loterijen worden ook veilingen zeer succesvol door verenigingen ingezet om inkomsten te vergaren. Er zijn clubs die hier jaarlijks tienduizenden euro's mee ophalen. Reden genoeg om dit eens verder te onderzoeken.

Deelname is gratis

Deelnemen aan deze SponsorVisie Meet is helemaal gratis. Opgeven kan via dit formulier.

 

Obligatienieuws: Een ander soort vereniging

Al meer dan 100 sportverenigingen en culturele instellingen hebben met hulp van Obligatieplan.nl succesvol leningen uitgegeven bij de eigen achterban, maar sinds kort bedienen we met ons mooie product ook een ander soort vereniging: de Verereniging Van Eigenaren (VVE). Deze gebruiken de obligatie-uitgiftes succesvol voor algemene investeringen in hun bungalowpark of appartementencomplex.  Daar zijn we natuurlijk heel trots op!

Kijk voor leuke voorbeelden op de platforms van Beach Park Texel en VVE de Bosrand. De laatste haalde afgelopen week in een paar dagen € 240.000,- op!


Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te volgen op Twitter

Klik hier om ons te liken op Facebook

En blijf op de hoogte!