SponsorMan Augustus 2021

SponsorMan Augustus 2021

Wervingstip van de SponsorMan: Huizenmarkt

De huizenmarkt is een gekkenhuis. Toch is het in de zomer altijd wat rustiger. Maar hou er maar vast rekening mee: na de zomer gaat het weer echt helemaal los. Vaak bewaren makelaars de nieuwe in de verkoop genomen woningen tot na de zomer om ze vervolgens allemaal tegelijkertijd als nieuwe woning te presenteren. Zo voorkomen ze dat woningen door de rustige zomerperiode lang in de verkoop staan.
Het is nu een goed moment om met potentiële huizenverkopers, maar ook kopers in contact te komen. Als klap op de vuurpijl is er namelijk op zaterdag 2 oktober de NVM Open Huizendag. Ook dat is een interessante aanleiding voor makelaars om uw bereik te gebruiken. Neem dus nu contact op met een makelaar en werf ze met dit ‘haakje’ als sponsor. Of toon je een proactief partner van een makelaar die al sponsor is en help ze aan dit goede idee.

Klik hier voor meer informatie

De Toolkittip van de SponsorMan: Overzicht belangrijkste gegevens

Het is voor sponsors niet altijd duidelijk welke kansen uw vereniging biedt en wat er allemaal op de vereniging gebeurt. Stuur de sponsors daarom een overzicht van de belangrijkste cijfers. U maakt met de handige tool uit de toolkit heel snel en handig een fraai overzicht.

De aandachtstip van de SponsorMan: Het nieuwe ledenpakket

Een heel goede manier om de sponsors direct onder de aandacht te brengen van nieuwe leden en zo te zorgen dat ze direct resultaat ervaren uit de sponsoring is het samenstellen van een nieuw ledenpakket.

Vraag sponsors of ze een bijdrage aan dit pakket willen leveren. Dat kan een promotioneel artikel zijn, maar bijvoorbeeld ook een kortingsbon.

Klik hier voor meer informatie

Het lijkt vroeg, maar het is trouwens ook weer tijd om de nieuwjaarskaart aan de sponsors te organiseren. Of origineler: Een Gelukkig Nieuw Seizoenskaart. Benader de drukker en zorg voor een leuke kaart. Misschien wil hij het zelfs wel sponsoren?

Of nog beter schrijf een persoonlijk bedankje en breng deze langs met een Kerstbal met clublogo. Dat is heel origineel en kan al voor een paar euro per stuk! Voor je het weet is het weer Kerst!

Obligaties op herhaling

Obligatieplan.nl bestaat inmiddels drie jaar. Geen wonder dat de eerste clubs nu opgaan voor een tweede obligatie-uitgifte. Als je immers één keer succesvol bent geweest en je hebt aan je verplichtingen voldaan dan is het natuurlijk relatief makkelijk om je obligatiehouders te vragen bij te dragen aan je nieuwe plannen.

Een mooi voorbeeld is Padel33, die € 75.000,- ophaalde voor het realiseren van zijn padelcentrum en nu, gezien het enorme succes van padel, wil uitbreiden. Dit keer was het doelbedrag twee keer zo hoog en ook 3x zo snel opgehaald: Zie: obligatieplan.nl/padel33.

Hebben jullie ook nieuwe plannen en willen jullie de mogelijkheden voor een tweede ronde onderzoeken? Neem dan gerust contact op. Ik help jullie graag op weg. 1 Voordeel: bij een tweede of volgende obligatie-uitgifte zijn er geen opstartkosten van toepassing. Dat scheelt weer!

 


Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te volgen op Twitter

Klik hier om ons te liken op Facebook

En blijf op de hoogte!