SponsorMan juni 2018

[av_partner columns=’4′ heading=” size=’no scaling’ border=” type=’slider’ animation=’slide’ navigation=’arrows’ autoplay=’false’ interval=’5′]
[av_partner_logo id=’3700′ hover=” link=” linktitle=” link_target=”]
[av_partner_logo id=’2704′ hover=” link=” linktitle=” link_target=”]
[av_partner_logo id=’3442′ hover=” link=” linktitle=” link_target=”]
[av_partner_logo id=’3666′ hover=” link=” linktitle=” link_target=”]
[/av_partner]

De wervingstip van de SponsorMan: Gezond

Gezond is hip. Steeds meer mensen zijn bezig met gezonder leven en gezonder eten. Geldt dit ook al binnen uw vereniging? Heeft u al een gezonde sportkantine? Hoe dan ook liggen hier kansen voor diverse gezonde sponsorrelaties. Denk aan een sponsor van de fruitmand op de bar, mueslibollen als alternatief voor de tosti, of suikervrije limonade. Het toevoegen van gezonde producten aan het assortiment kan de basis zijn van een heel gezonde sponsorrelatie. Evenals het promoten van sportieve alternatieven in de periodes dat uw vereniging van de welverdiende zomerrust geniet.

Klik hier voor meer informatie

De aandachtstip van de SponsorMan: Sportgatendoek

We laten ons vaak inspireren door goede ideeën van anderen, maar deze keer is het een idee van onszelf. Momenteel helpen wij Picnic, de nieuwe online supermarkt met de leuke bezorgkarretjes, met hun sponsoring bij diverse lokale verenigingen en komend seizoen worden dat er nog veel meer. Picnic gaat namelijk als een trein en is in steeds meer gebieden in Nederland actief. In alle bezorgregio’s zoeken zij een leuke samenwerking met verenigingen. Maar hoe zorg je nu dat mensen over je praten? Hiervoor bedachten wij de Picmik: een schietdoek dat in een goal gespannen kan worden en waarmee precisie getraind kan worden. Een mooie, creatieve en zeer opvallende sponsoruiting die ook echt van waarde is voor de sportvereniging. U mag dit idee gerust van ons lenen om een bestaande (of nieuwe) sponsor nieuwe exposure te bieden. Ziet u hem al hangen?

“Advocatenkantoor Jansen: Wij schieten een gat in elke verdediging”
“Gatenkaas? Jazeker, maar ook Old Amsterdam en brie. Uw kaasspecialist”
“Met scherp schieten? Adverteer via de lokale krant” of, misschien nog wel slimmer: “Met scherp schieten? Bereik uw doelgroep via onze club”. 
“Wat is jouw doel? Bereik het met de huiswerkspecialist
“Schoonmaakbedrijf X, houdt niet alleen dit doel schoon”
“Wilt u geen gaten in uw dekking? Verzekeringskantoor Pieters”

Klik hier voor meer informatie

Al meer dan 35 clubs met Obligatieplan aan de slag

In maart lanceerden wij Obligatieplan.nl. Nu, maar een paar maanden later, kunnen we de lancering een heel groot succes noemen. We wilden in 2018 50 clubs gaan helpen met het opzetten van een Obligatieplan. Inmiddels staat de teller al op 38.

Bovendien hebben wij naast de hulp bij het opzetten van het plan en het uitgeven van de Obligaties nu ook Obligatieplan Beheer. Hierdoor wordt ook het administreren van de obligaties en communiceren met de deelnemers gedurende de looptijd volledig geautomatiseerd. Dit is professioneel, voorkomt fouten en scheelt de penningmeester enorm veel tijd. Bovendien zadelt hij/zij de opvolger(s) niet meer op met een jaarlijkse uitzoekklus.

Meer weten over Obligatieplan? Klik dan hier

Onbezorgd op vakantie dankzij de over-de-schutting-service

Waarschijnlijk wist u het al. U kunt geheel onbezorgd op vakantie. Als licentiehouder kunt u immers gebruik maken van onze over-de-schutting-service. Eigenlijk kunt u alle vragen van sponsors over hun digitale zichtbaarheid 1-op-1 doorsturen en wij zorgen voor snelle en nette afhandeling en houden u uiteraard ook op de hoogte. Zo kunt u ook tijdens uw vakantie (en de rest van het jaar) uw sponsors optimaal bedienen.

Heeft u een sponsor die u graag wil verrassen met een creatief idee om meer uit de sponsoring te halen? Of wilt u een advies voor het werven van een nieuwe sponsor? Stuur ons dan een mail en wij geven wij u advies. Ook dit soort verzoeken kunt u altijd, dus niet alleen tijdens de vakantie, bij ons over de schutting gooien.

Leuk idee! Contributiekorting

Contributiekorting is een van onze leuke concepten om het nieuwe seizoen voor sponsors en leden direct extra goed te beginnen en dit is het moment om de sponsors hierover te informeren. U vindt meer informatie via deze link.

Nieuw in het SponsorPortaal: Sponsorniveaus

Op verzoek van een aantal verenigingen hebben wij het nu mogelijk gemaakt om de verschillende sponsorniveaus, bijvoorbeeld hoofd- en bordsponsors, zichtbaar te kunnen maken in het SponsorPortaal. Een voorbeeld vindt u in het SponsorPortaal van HC ‘s-Hertogenbosch.

Wilt u ook uw sponsors in verschillende niveaus indelen? Of een maatwerk header in uw SponsorPortaal plaatsen, zoals ook bij HC ‘s-Hertogenbosch gebeurd is, stuur dan even een mailtje met uw verzoek, de gewenste sponsorniveaus of headerafbeelding naar support@sponsorvisie.nl.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!